پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴

ترکیه عربستان را به شیوع کرونا متهم کرد

ترکیه عربستان را به شیوع کرونا متهم کرد

وزیر کشور ترکیه در سخنانی عربستان را به پنهان‌کاری آمار مرتبط با شیوع کرونا در میان حجاج عمره گذار متهم کرد و گفت ریاض اطلاع رسانی کافی درباره شیوع کرونا انجام نداده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «سلیمان صویلو» وزیر کشور ترکیه در سخنانی عربستان سعودی را به پنهان‌کاری آمار مرتبط با شیوع کرونا در میان حجاج عمره گذار متهم کرد.

صویلو در این ارتباط با اشاره به تائید تست مثبت کرونای اولین شهروند ترکیه‌ای بازگشته از حج در عربستان، گفت: مقامات دولتی سعودی به ترکیه و دیگر کشورهای جهان از شیوع ویروس کرونا در میان عمره‌گزاران هیچ خبر نداده بودند.

وزیرکشور ترکیه در عین حال تاکید کرده که اقدامات لازم و مقتضی در کشورش برای مقابله با کرونا در حال انجام است؛ هرچند بازارها به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد و در عوض قوانین محدود کننده زیادی اجرا می‌شود و افراد به هنگام ورود و خروج از از بازارها چک می‌شوند.

آمار مبتلایان به کرونا در ترکیه تا کنون ۲۴۳۳ مورد عنوان شده که از این تعداد ۵۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر 4886729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۷
      0 0
      عجیب است،یواش یواش همه کشورها مقصر شناخته می شوند!