پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲

سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر:

خطر شیوع ویروس کرونا در شوشتر رو به افزایش است

خطر شیوع ویروس کرونا در شوشتر رو به افزایش است

شوشتر- سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به نبود درک صحیح از مخاطرات ویروس کرونا در این شهرستان گفت: خطر شیوع ویروس کرونا در شوشتر رو به افزایش است.

مجتبی کلانتر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: خطر شیوع کرونا ویروس در شهرستان شوشتر رو به افزایش است.

وی فزود: عده‌ای هنوز از مفهوم این بیماری درک صحیحی ندارند و با بی‌توجهی به هشدارها و شرکت در تجمع و دیدوبازدیدها تلاش مدافعان سلامت مردم در حوزه بهداشت و درمان شهرستان شوشتر را هدر می‌دهند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر افزود: اگر زنجیره انتقال ویروس قطع نشود شرایط خطرناکی در انتظار شوشتر خواهد بود.

مجتبی کلانتر در ادامه بیان کرد: لازم است همه مردم در طرح «فاصله‌گذاری اجتماعی» مشارکت فعال داشته باشند تا با کمک هم بتوانیم این زنجیره انتقال را بشکنیم.

دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شوشتر بیان کرد: از مردم درخواست می‌شود که در خانه‌های خود بمانند و از دیدوبازدید و تجمعات به خصوص در سیزده بدر خودداری کنند.

وی در پایان خبر داد: بیش از ۷۵ درصد مبتلایان به کرونا در شوشتر با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شدند.

کد خبر 4888254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha