۱۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۴۲

رئیس علوم پزشکی جهرم خبرداد

راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در جهرم

راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در جهرم

جهرم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: تلاش کردیم امکان ایجاد آزمایشگاه تشخیص کرونا را در جهرم فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رحمانیان در جلسه ستاد شهرستانی مبارزه با کرونا گفت: یکی از مهمترین راهکارهای ما در مقابله با کرونا، ایجاد یک سیستم پویا و فعال برای بیماریابی در معاونت بهداشتی است.

وی ادامه داد: بسیاری از مبتلایانی که شناسایی می‌شوند در مراحل اولیه بیماری قرار دارند به همین خاطر حال عمومی همه بیماران کرونایی در جهرم مساعد است و آن‌های که نیازی به بستری شدن نداشتند، دوران بهبودی را در قرنطینه خانگی سپری می‌کنند.

رحمانیان با بیان اینکه هر چه تعداد بیمارانی که شناسایی می‌کنیم بیشتر باشد، قطع زنجیره انتقال آسان‌تر می‌شود، گفت: تفاوت تعداد مبتلایان در شهرهای مختلف علاوه بر رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، بستگی زیادی به فعال بودن فرآیند بیماریابی نیز دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم ادامه داد: بدین معنی که پایین‌تر بودن آمار مبتلایان در یک منطقه خاص الزاماً به معنای بهتر بودن شرایط شیوع بیماری در آن منطقه نیست و حتی می‌توان گفت آمار بیشتر مبتلایان با شرایط عمومی خوب در یک منطقه، نشان دهنده کنترل بیشتر بر وضعیت شیوع بیماری است.

وی افزود: بر اساس همین سیاست، تلاش کردیم با رایزنی‌های مختلف، امکان ایجاد آزمایشگاه تشخیص کرونا را در جهرم فراهم کنیم که امیدواریم با شروع به کار این آزمایشگاه از هفته آینده تست نمونه‌های کرونا در جهرم انجام شود.

رحمانیان بیان کرد: برای قطع زنجیره انتقال کرونا ویروس، حفظ رعایت فاصله در هایپر مارکت ها، نانوایی‌ها، میوه فروشی‌ها و پمپ بنزین لازم و ضروری است و این مهم از نکاتی است که بیش از پیش باید بر آن توجه و نظارت شود و همه فروشگاه‌ها ملزم هستند هنگام ارائه خدمات به مشتری، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

رحیم رئوفی متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز با اشاره به ترخیص بیماران بهبود یافته کرونا ویروس از بیمارستان گفت: ترخیص بیماران بر اساس مجوز کمیته ترخیص بیمارستان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از بهبودی بیمار و پایان درمان در بیمارستان، منزل بیمار توسط کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشتی دانشگاه رصد و ارزیابی‌های لازم انجام می‌شود و اگر شرایط قرنطینه در منزل برای بیماران توسط کارشناسان بهداشت محیط تأیید شد آن موقع ترخیص بیمار از بیمارستان صورت می‌گیرد.

فوکال پوینت بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: ارتباط ما با بیمار روزانه و به صورت مستمر در خانه ادامه دارد و تمام علائم بالینی بیمار تحت پایش قرار می‌گیرد.

رئوفی با اشاره به همکاری بسیار خوب بیماران قرنطینه شده در خانه و خانواده آنان با کارشناسان مبارزه بیماری‌ها معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم، گفت: حساسیت بیماران نسبت به سلامت خود و دیگران باعث شده که تبعیت کامل از دستورات و توصیه‌های لازم بهداشتی و درمانی داشته باشند و می‌توان با اطمینان گفت هیچیک از بیماران پس از قرنطینه شدن ویروس را به فرد دیگر انتقال نداده‌اند.

متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به ضریب انتقال بیماری کرونا از فرد به فرد دیگر گفت: ضریب انتقال بیماری به این معناست که فرد بیمار، بیماری خود را به چند نفر دیگر می‌تواند انتقال دهد و کاهش این مهم، بستگی به بیماری‌یابی فعال در شهرستان دارد.

به گفته وی هر چه بیماری یابی فعالانه انجام شود ضریب انتقال کاهش می‌یابد و این مهم در شهرستان جهرم روند خوبی داشته است که در قطع زنجیره انتقال بیماری نقش اساسی را ایفا می‌کند.

رئوفی عنوان کرد: از دیگر نگرانی‌های ما که شیوع انتقال را بیشتر می‌کند تجمعات و عدم رعایت فاصله در برخی از مکان‌ها است.

کد خبر 4891605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha