به گزارش خبرگزاری مهربه نقل ازپایگاه اینترنتی محیط، تعدادی ازنمایندگان جریان صدربا دستگاه های امنیتی و دولت محلی دراستان دیوانیه درجنوب بغداد درباره توقف عملیات مسلحانه بین دو طرف به توافق رسیدند.
یک منبع نزدیک به جریان صدرکه خواست نامش فاش نشود، گفت : طرفداران صدر ازاعلام توقف عملیات نظامی و حملات و عملیات بازداشت بسیارخوشحال ومسرورهستند.
ازسویی دیگر جریان صدر درمجلس نمایندگان پارلمان عراق انجام مذاکره با دیگر فراکسیون های پارلمانی با هدف تشکیل فراکسیونی بزرگتر درپارلمان را رد کرد.
هشدار معاون نوری المالکی به کشیده شدن ناامنی های عراق به خارج آن:
"برهم صالح" معاون نخست وزیرعراق با هشدار به کشیده شدن ناامنی ها و هرج و مرج های عراق به دیگر کشورهای منطقه اعلام کرد: امنیت عراق فقط برای این کشورمهم نیست، بلکه برای خاورمیانه نیزامری مهم به شمار می رود.
وی درعین حال ابراز امیدواری کرد که ثبات درعراق برقرار شود.
کشته شدن اولین نظامی کره جنوبی درعراق:
وزارت دفاع عراق امروز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: جسد یک نظامی کره ای دریکی از پادگان های محل استقرار این نیروها پیدا شد.
دراین بیانیه آمده است: هیچ سند ومدرکی دال بر این مسئله که این نظامی کره ای طی علمیات نظامی یا درگیری و حمله هوایی کشته شده است، وجود ندارد.
به همین منظورکره جنوبی تیمی را برای انجام تحقیقات دراین باره به عراق اعزام می کند.
سوء قصد به جان احمد چلپی
منابع دولتی عراق اعلام کردند: "احمد چلپی" رئیس حزب کنگره ملی عراق از سوء قصد افراد مسلح ناشناس جان سالم به در برد.
"چلپی" به هنگام دیدار از شهر بهرز دراستان دیاله هدف عملیات ترور قرار گرفت که به دنبال این عملیات درگیری های مسلحانه بین محافظان وی و افراد مهاجم به وجود آمد.
رئیس حزب کنگره ملی عراق گفت: سفروی به استان دیاله درچارچوب تلاش های مستمر دولت برای نجات استان دیاله از تروریست ها انجام شد.
سفر"چلپی" به استان دیاله درنوع خود اولین سفریک مقام مسئول عراقی به این استان بعد از ناامن شدن آن به شمار می آید.
ادامه تلاش ها برای یافتن سه نظامی آمریکایی درعراق
منابع امنیتی اعلام کردند: تلاش های ارتش آمریکا برای یافتن سه نظامی مفقود شده درعراق درحالی ادامه دارد که منابع آمریکایی براین مسئله تاکید دارند که این سه نظامی همچنان زنده هستند.
لازم به ذکر است این نظامیان در حمله روز شنبه( 22 اردیبهشت) گروههای شورشی به نظامیان آمریکایی در جنوب بغداد که منجر به کشته شدن 4 نظامی آمریکایی و یک عراقی شده بود، ربوده شده اند.
پس از ربوده شدن این سه نظامی، ارتش آمریکا جستجوی وسیعی را در بغداد به منظور یافتن آنها آغاز کرد ؛ این جستجوها به حدی گسترده بود که القاعده از آن احساس خطر کرده و به ارتش آمریکا هشدار داد در صورت ادامه عملیات جستجو این سه نظامی را خواهد کشت.
نظر شما