پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۰۶

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین:

۲۷۰ هزار تست تب سنجی توسط هلال احمر قزوین انجام شد

۲۷۰ هزار تست تب سنجی توسط هلال احمر قزوین انجام شد

قزوین- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: ۲۷۰ هزار و ۳۲۸ نفر از اصناف و مسافران در مبادی ورودی و خروجی استان توسط امدادگران هلال احمر تب سنجی شدند.

حسن آصفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای تأمین استانداری در ۳۲ پست شهری و بین شهری با مشارکت جمعیت هلال احمر، پلیس راه، نیروی انتظامی و مرکز بهداشت، ۱۹۰ هزار و ۴۴۱ نفر در ورودی و خروجی استان خدمات لازم به آنها ارائه شد.

وی خودروهای غربال شده طی این مدت را ۹۴ هزار و ۳۶۰ دستگاه عنوان کرد و افزود: طرح غربالگری کلیه اصناف دارای مجوز فعالیت از ستاد مبارزه با کرونا از دیگر اقدامات این جمعیت در جهت جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا در سطح جامعه بود که در همین راستا ۷۹ هزار و ۸۷۷ نفر از اصناف استان در این طرح غربالگری شدند.

آصفی بیان کرد: از آغاز طرح پایش سلامت در استان قزوین بیش از ۳ هزار و ۲۹۳ نفر روز از پرسنل و اعضای داوطلب و نجات گران این جمعیت با ایثار جان و سلامتی خود، هم پای کادر درمان و برای مقابله با کرونا تلاش کردند.

وی تصریح کرد: در بحث مبارزه با کرونا جمعیت هلال احمر استان قزوین اقدامات بسیار وسیع و گسترده‌ای ارائه داد و در بخش‌های مختلف از جمله ارائه پروتکل‌های آموزشی و حساس کردن شهروندان برای مراقبت بیشتر، تولید ماسک و ملزومات بهداشتی توسط اعضای داوطلب هلال احمر، ضد عفونی و گند زدایی منازل و معابر و همچنین توزیع اقلام بهداشتی، نقش بسیار مؤثری ایفا کرد.

آصفی ادامه داد: ایجاد نقاهتگاه بیماران مبتلا به ویروس کرونا در قزوین و تاکستان و دادن مشاوره به مردم درباره علائم بیماری کرونا از طریق تلفن ۱۱۲ از دیگر خدمات این جمعیت در این مدت بود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان عنوان کرد: از ابتدای بحران ویروس کرونا در سطح استان هلال احمر با توجه به نقش حمایتی و ارتباط خود با افراد خیر توانست خدمات بسیار خوبی را از جمله توزیع بسته‌های غذایی و اقلام بهداشتی ضد کرونایی در مناطق محروم استان را به انجام برساند.

آصفی یاد آور شد: به جهت اهمیت تأمین دارو و اقلام درمانی بیماران و همچنین توزیع اقلام بهداشتی در این ایام، داروخانه هلال احمر استان ضمن توزیع انواع محلول ضدعفونی کننده، دستکش و ماسک، در ایام نوروز ۹۹ با حداکثر توان و بدون تعطیلی فعالیت خود را ادامه داد تا بیماران و شهروندان با مشکلی مواجه نباشند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قزوین در پایان اظهار داشت: امیدواریم با مساعدت مردم و رعایت هر چه بیشتر توصیه‌های بهداشتی بتوانیم زنجیره انتقال بیماری کرونا در استان و کشور را قطع کنیم.
 

کد خبر 4893999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha