حمید رضا تبسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش تسهیلات مالی یاد شده در تکمیل و توسعه طرحهای کشاورزی، اظهار داشت: سال گذشته سه هزار و ۸۴۸ شغل جدید در بخش کشاورزی استان قزوین ایجاد شد که تسهیلات اعطایی به بخش کشاورزی نقش پررنگی در ایجاد این شغلها داشته است.
وی افزود: با ایجاد این میزان شغل، تعهد اشتغال بخش کشاورزی قزوین در سال گذشته که سه هزار و ۸۷۱ نفر بود بیش از ۱۰۰ درصد محقق شد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: از اشتغالهای ایجاد شده در کشاورزی استان در سال گذشته ۹۸۲ شغل به شهرستان تاکستان اختصاص داشت و ۹۶۳ شغل مربوط به شهرستان بوئین زهرا، ۹۶۲ شغل مربوط به شهرستان قزوین، ۴۶۱ شغل مربوط به شهرستان آبیک، ۳۱۱ شغل مربوط به شهرستان البرز و ۱۹۲ شغل نیز مربوط به شهرستان آوج بود.
تبسمی اظهار داشت: همه مشاغل ایجاد شده یاد شده راستی آزمایی شده و برای شغلهای ایجاد شده در سازمان تأمین اجتماعی کد جدید تعریف شده است.
نظر شما