پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶

با حضور مسئولین؛

آئین تکریم و معارفه مسئولان قضائی پیشوا برگزار شد

 آئین تکریم و معارفه مسئولان قضائی پیشوا برگزار شد

پیشوا- آئین تکریم و معارفه مسئولان قضائی پیشوا با حضور مسئولین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر چهارشنبه با حضور احسان مظفری، معاون منابع انسانی دادگستری استان تهران و مسئولین شهرستانی آئین تکریم و معارفه مسئولان قضائی پیشوا برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این مراسم عادل رحمانی دادستان سابق به عنوان رئیس دادگستری و مرتضی طهماسبی به عنوان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پیشوا معرفی و همچنین از زحمات حجت الاسلام شمس رئیس سابق دادگستری شهرستان تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است که حسین عباسی فرماندار پیشوا د ر این مراسم بیان داشت: دستگاه قضائی با برپایی عدالت موجبات دوام و قوام جامعه را فراهم می‌کند و ملجا و پناهگاه مردم برای احقاق حقوقشان است.

وی اقامه قسط و عدالت یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: جایگاه دستگاه قضا بسیار مهم و اثرگذار است و امنیت مثال‌زدنی شهرستان پیشوا حاصل همراهی مردم و زحمات همه ارگان‌ها به ویژه دستگاه قضا و شورای تأمین است و بحمدالله همکاری بسیار خوبی بین همه مسئولان وجود دارد.

فرماندار پیشوا بیان داشت: به واسطه وجود مبارک امامزاده جعفر (ع) و مردم خوب این منطقه و با مودت، دوستی و پشتکار مسئولان، اتفاقات خوبی برای شهرستان پیشوا رقم خواهد خورد و از زحمات حجت الاسلام شمس در راستای بهبود و اعتلای عملکرد بخش قضائی شهرستان تشکر کرده و برای ایشان آرزوی توفیق دارم.
 

کد خبر 4895993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha