حسین محمودی اصل در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت مهم صنعت گردشگری در تولید ناخالص داخلی کشور اظهار داشت: ایران با توجه به پتانسیل بالای گردشگری میتواند از این ظرفیت مهم در توسعه اقتصاد مقاومتی و نیل به شعار سال که همانا «جهش تولید» است، بهره گیرد.
وی افزود: درآمد حاصل از گردشگری، سهلالوصول ترین درآمد اقتصادی است؛ به این معنا که همزمان موجب درآمدزایی برای کشور میشود و سهم عمده ای در رونق و تولید ناخالص داخلی دارد.
هر گردشگر بهترین مبلغ برای معرفی ایران اسلامی است
این کارشناس اقتصاد و کارآفرینی با اشاره به اینکه رونق صنعت گردشگری به عنوان سکوی پرتاب به سمت جهش تولید است، گفت: بهترین راه برای پایان دادن به هجمههای سیاسی علیه ایران در دنیا رونق صنعت گردشگری است؛ هر گردشگر با ورود خود به کشور علاوه بر هزار دلار درآمدزایی، میتواند بهترین مبلغ برای ایران معرفی اسلامی شود.
وی بیان داشت: صنعت گردشگری منبع عظیمی از درآمد است و میتواند موجب رونق در کسب و کار شود و زمینه اشتغال زایی را فراهم کند.
محمودی اصل با اشاره به درآمد ۱۲ میلیارد دلاری ایران از صنعت گردشگری که معادل سه درصد تولید ناخالص داخلی است، گفت: با توجه به جاذبههای ایران میتوان درآمد تولید ناخالص داخلی از نظام گردشگری را به ۱۰۰ درصد افزایش داد؛ این در حالی است که درآمد کشور از صنعت خودرو با تمام حمایتها و معافیتها تنها سه درصد تولید ناخالص داخلی و سهم معدن و صنایع وابسته پنج درصد است.
تأثیر صنعت گردشگری در اشتغالزایی
وی افزود: صنعت گردشگری به عنوان محرک اصلی جهش تولید میتواند در اشتغالزایی هم مؤثر باشد، در صنایع بزرگ به ازای ۵۰۰ میلیون تومان یک شغل ایجاد میشود؛ این در حالی است که صنعت گردشگری با هزینه بسیار کم میتواند تولید اشتغال کند.
این کارشناس امور اقتصادی و کارآفرینی با بیان اینکه صنایع دستی و مشاغل خانگی به عنوان بخش مهمی از صنعت گردشگری قلمداد میشوند، گفت: در دنیا سهم مشاغل خانگی ۱۱ الی ۱۵ درصد از تولید ناخالص داخلی است؛ با رونق صنایع دستی و مشاغل خانگی میتوان از مزایای این دو بخش در صنعت گردشگری بهره گرفت.
نظر شما