به گزارش خبرنگار مهر، طرح حذف کنکور (ساماندهی پذیرش دانشجو) که مدت ها به دلیل اختلاف دولت و مجلس از بررسی در صحن علنی بازمانده بود، در هفته های گذشته هر روزی که مجلس دایر بود، در دستور کار اول قرار می گرفت اما به دلیل طرحهای دو فوریتی فرصت به بررسی طرح حذف کنکور نمی رسید.
بالاخره این طرح صبح روز گذشته با گزارش مخبر کمیسیون آموزش در دستور کار مجلس قرار گرفت تا پس از اظهارات موافقین و مخالفین کلیات آن به رای گذاشته شود.
پس از اینکه مخبر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گزارشی از این طرح ارائه کرد یکی دو تن از نمایندگان سخنانی در موضوع این طرح مطرح کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی که پس از استماع گزارش کمیسیون امنیت ملی، مبنی بر رد مصوبه مجلس در خصوص تجمیع انتخابات دوره هشتم مجلس شورای و دوره دهم ریاست جمهوری با آن موافقت کرده بودند، در پی انتقاد و تذکر تعدادی از نمایندگان به نتیجه رای گیری، رای گیری مجددی صورت گرفت که نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رای گیری مجدد به گزارش کمیسیون امنیت ملی مبنی بر رد طرح تجمیع انتخابات، رای منفی دادند.
پس از اینکه مجلس به طرح تجمیع انتخابات رای داد، طرح حذف کنکور (ساماندهی پذیرش دانشجو) موقتا از دستور کار خارج شد تا مجلس به بررسی تجمیع انتخابات بپردازد. به این ترتیب بررسی طرح حذف کنکور دوباره به تعویق افتاد.
در جلسه علنی فردا (اول خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی طرح تجمیع انتخاب مورد بررسی قرار می گیرد و پس از آن طرح کنکور که بررسی آن روز گذشته آغاز شده بود، مورد بررسی قرار می گیرد.
عباسپور در این زمینه گفت : اگر کلیات طرح کنکور فردا به تصویب برسد، جزئیات این طرح نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
نظر شما