به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرزاد یوسفی در جلسه ویدئو کنفرانس با مسئولان تشکلهای کارگری و کارفرمایی واحدهای اجرایی کشور، با بیان اینکه امروز شاهد رشد ۷۱ درصدی تشکلهای کارگری و کارفرمایی نسبت به سال ۹۲ و رشد ۱۲ درصدی آن در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ هستیم، اظهار داشت: ملاک حائز شرایط بودن نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی استانی برای حضور در مجامع سراسری عالی و هیئتهای مربوطه اعتبار نامههایی است که با مسئولیت و تضمین مدیرکل اجرایی و مسئول واحد تشکلهای استان مربوطه صادر میشود.
مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ممنوعیت برگزاری هرگونه گردهمایی از زمان شروع ویروس کرونا از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: تا زمان عادی شدن شرایط عمومی و عبور از بحران فعلی با موافقت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهلت اعتبار تشکلها تا زمانی که ممنوعیت برگزاری مجامع عمومی تشکلهای کارگری و کارفرمایی برطرف شود تمدید شد.
وی این زمان را بهترین فرصت برای بازنگری و بازبینی پروندههای تشکلهای کارگری و کارفرمایی که دارای نواقص و ایراداتی هستند دانست و افزود: افرادی که واجد شرایط نبوده و اعتبار نامهای برای آنان صادر شده باشد احصاء و اعتبار نامه انتخابات آنان تصحیح میشود.
یوسفی تصریح کرد: با توجه به اختیاراتی که به ادارات کل اجرایی تفویض شده است واحدهای اجرایی با رعایت قوانین و مقررات میتوانند نسبت به تأسیس، نظارت و ثبت تشکلها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه پس از عبور از شرایط فعلی اداره کل سازمانهای کارگری و کارفرمایی برگزاری ۳ مجمع تجدید انتخابات را در سال جاری در دستور کار قرار داده افزود: تجدید انتخابات کانون عالی انجمنهای صنفی کارگری کشور، تجدید انتخابات مجمع عالی نمایندگان کارگران ایران و تجدید انتخابات کانون سراسری انجمنهای صنفی کارگری رانندگان حمل و نقل از جمله این برنامههاست.
یوسفی یادآور شد: تنها آن دسته از نمایندگان میتوانند در مجامع یادشده شرکت کنند که دارای شرایط کارگری بوده و دارای تاییدیه از اداره کل استان مربوطه باشند.
نظر شما