پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷

بانوی یزدی زمینه آزادی یک مادر را از زندان فراهم کرد

بانوی یزدی زمینه آزادی یک مادر را از زندان فراهم کرد

یزد ـ با کمک یک بانوی یزدی زمینه آزادی یک مددجوی محکوم مالی از زندان فراهم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ستاد دیه استان یزد، شمسی ابراهیمی بانوی نیکوکار یزدی با حضور در دفتر ستاد دیه استان و اختصاص مبلغ ۲۳۰ میلیون ریال زمینه آزادی یک مادر که به دلیل عدم توان مالی قادر به پرداخت دین خود نبوده را از زندان فراهم کرد.

این بانوی نیکوکار گفت: نجات مادر به منزله نجات یک خانواده و در حقیقت یک جامعه است زیرا مادر رکن اساسی خانواده محسوب می‌شود و در رشد اجتماعی خانواده و تربیت فرزندان تأثیر بسزایی دارد.

هم اکنون شش محکوم مالی نسوان جرایم غیرعمد در زندان به سر می‌برند که چشم انتظار دست‌های پر خیر و برکت خیرین و نیکوکاران هستند.

خیران و نیکوکاران می‌توانند برای کمک به این مددجویان کمک‌های خود را به حساب‌های نمایندگی ستاد دیه استان یزد به شماره ۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ بانک ملت، ۶۶۶۶۶۶ پست بانک، ۳۸۰۰۰۰۹۰ بانک رفاه و شماره کارت‌های مجازی ۶۲۷۷۶۰۷۰۰۰۰۰۳۲۳۱ و ۵۰۴۱۷۲۷۰۶۶۶۶۶۶۶۸ مبلغ مورد نظر را به حساب ستاد دیه استان یزد واریز کنند.

روابط عمومی ستاد دیه استان یزد با تلفن ۰۳۵۳۶۲۹۸۲۰۰ پاسخگوی سوالات شما در این زمینه خواهد بود.

کد خبر 4899550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha