به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علی بیت اللهی رئیس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از امضای تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با شرکت عمران شهرهای جدید برای انجام مطالعات چند مخاطرهای در ۱۷ شهر جدید خبر داد.
عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به تاکید حبیبالله طاهرخانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید پس از وقوع سیل سال ۹۸ برای انجام مطالعات چندمخاطرهای در شهرهای جدید، گفت: از سال گذشته رایزنیهایی بین مرکز تحقیقات با شهرهای جدید برای انجام مطالعات چندمخاطره ای و اسکن شهرهای جدید از نظر مخاطرات انجام شد که این توافق امروز ۳۰ فروردین ۹۹ به سرانجام رسید.
بیت اللهی ادامه داد: بر اساس توافقنامه بین شرکت عمران شهرهای جدید و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی قرار است تا اسکن جدید از مخاطرات در ۱۷ شهر جدید در سراسر کشور انجام شود که پرند نیز شامل آنهاست.
وی تاکید کرد: مقرر است تا در این همکاری و مطالعه، پایداری ۱۷ شهر جدید در مقابل مخاطرات زلزله، سیل، فرونشست زمین، لغزش زمین که همان ریزش سنگ و رانش است به صورت کار ۶ ماهه و سریع، اسکن شوند و انجام شود. با انجام این مطالعات، مخاطرات تهدید کننده شهرهای جدید درمی آید تا در ادامه تمهیدات مقابلهای برای کم کردن خسارتها در خصوص این مخاطرات اتخاد شود و چنانچه نیاز به اقدامات مهندسی است حسب نظر کارشناسی حتماً اجرایی شود.
بیت اللهی توضیح داد: با انجام این مطالعات و اسکن ۱۷ شهر جدید از نظر مخاطرات مختلف، تمهیدات برای کاهش خسارات احتمالی، اجرایی و عملیاتی خواهد شد.
نظر شما