پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۲۲

/ فناوری پزشکی /

رایانه های بیولوژیکی ساخته می شوند

رایانه های بیولوژیکی ساخته می شوند

محققان در آمریکا گام بی سابقه ای به سوی ساخت رایانه های بیولوژیکی برداشتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این رایانه ها در حقیقت تجهیزات فوق العاده کوچک قابل کاشتی هستند که می توانند به کنترل فعالیت های مختلف و ویژگی های سلول های انسانی بپردازند.

اطلاعات ارایه شده به وسیله این «پزشکان مولکولی» که در حقیقت از DNA ، RNA و پروتئین ها ساخته شده اند، در آینده ای نزدیک و با ارایه نسخه های درمانی برای سلول یا بافت های بیمارو نه سایر بافت های سالم، انقلابی بی سابقه در علوم پزشکی ایجاد خواهند کرد.

محققان دانشگاه های هاروارد و پرینستون در آمریکا که ابداع کننده چنین رایانه های جدیدی هستند می گویند، هر سلول انسانی دارای ابزارهای لازم برای ساخت چنین رایانه های بیولوژیکی است. تنها کاری که باید صورت گیرد ارایه یک طرح پایه ای ژنتیکی ماشینی است و مابقی فرآیند به وسیله سیستم بیولوژیکی بدن انسانی صورت خواهد گرفت.

بر اساس گزارش دنتال پلنز، در ساخت این رایانه ها از RNA، پرتئین ها و مواد شیمیایی که در سیتوپلاسم پیدا می شود، استفاده شده است.

کد خبر 490357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha