به گزارش خبرنگار مهر، مدیر فروشگاه و نمایشگاه های خارجی شهرکتاب از هفتمین جلد رمان پرفروش هری پاتر همزمان با سراسر جهان در شهر تهران خبر داد و گفت: امسال در یک اقدام نمادین و برای اولین بار در ایران راس ساعت صفر بامداد روز 24 جولای به وقت گرینویچ (30/3 دقیقه نیمه شب 2 مرداد به وقت ایران) و همزمان با تمام نقاط فروش کتاب هری پاتر در جهان، تازه ترین - و به احتمال زیاد آخرین - جلد از رمان هری پاتر با عنوان " هری پاتر و حفره های مرگبار " به فروش می رسد.
مهدی زاده اضافه کرد: این کتاب صرفاً اقدامی نمادین است و سود اقتصادی ویژه ای برای شهرکتاب ندارد. از سوی دیگر با توجه به زمان فروشش، برای ما دارای هزینه هایی است که نیاز به انجام هماهنگی با نهاد های انتظامی نیز دارد؛ چرا که تاکنون هیچ فروشگاه کتابی در ایران این ساعت از نیمه شب به کار فروش کتاب مشغول نبوده است.
مهدی زاده افزود: البته با توجه به ویژگی های کتاب هری پاتر، فروش آن نیز در جهان دارای مناسبات و تشریفات خاصی است؛ مثلاً اینکه ما برای این کار باید 50 نامه قرارداد را با باید نماینده انتشارات بلومزبری (ناشر هری پاتر) امضا کنیم تا بتوانیم آن را به فروش برسانیم. البته این قراردادها به امضا رسیده است.
وی در خصوص میزان فروش محبوب ترین کتاب 25 سال اخیر دنیا در ایران گفت: آماری از فروش هری پاتر در ایران نمی توان به دست داد اما با توجه به بهای 32 هزار تومانی جلد نخست این رمان انتظار نمی رود که زیاد پرفروش بوده باشد. البته با توجه به اینکه ایران هنوز به قانون جهانی کپی رایت نپیوسته، رمانی مانند هری پاتر به سرعت ترجمه می شود و این ترجمه نیز به سرعت فروش می رود. اما در سایر نقاط دنیا اینگونه نیست و رقم های فروش سرسام آور است؛ مثلاً در آمریکا تنها در 24 ساعت اول توزیع جلد ششم هری پاتر بیش از 9 میلیون نسخه از آن فروخته شد.
نظر شما