پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۳۱

از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون صورت گرفت؛

جذب ۳ میلیارد ریالی کمک‌های مردمی توسط بهزیستی تربت حیدریه

جذب ۳ میلیارد ریالی کمک‌های مردمی توسط بهزیستی تربت حیدریه

تربت حیدریه - رئیس اداره بهزیستی تربت حیدریه گفت: سه میلیارد ریال کمک های مردمی توسط بهزیستی این شهرستان از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون جذب شده است.

زهره اقبال نیا درگفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در این شهرستان حس انسان دوستی شهروندان بیش از پیش تقویت شده است به طوری که در این مدت سه میلیارد ریال کمک‌های مردمی جذب شده است که این رقم حکایت از افزایش چشمگیر میزان کمک‌های مردمی به این نهاد در دو ماه اخیر دارد.

رئیس اداره بهزیستی تربت حیدریه افزود: یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از این رقم از محل جذب کمک‌های مردمی توسط مؤسسات خیریه تحت نظارت این نهاد بوده است که شامل سبد کالا و اقلام بهداشتی می‌شود و باقی مانده این کمک‌ها از محل مشارکت‌های مردمی اداره بهزیستی جذب شده است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه کرونا و عوارضش از جمله بیکاری و قرنطینه خانگی، زورش به بنیان خانواده در این خطه نرسیده است، چرا که اختلافات خانوادگی تفاوت معناداری نسبت به قبل از شیوع این بیماری پیدا نکرده است و این بدان معنا است که افزایشی در میزان طلاق به دلیل خانه نشینی دراز مدت خانواده‌ها نداشته ایم.

اقبال نیا گفت: جمعیت تحت پوشش این اداره بالغ بر شش هزار نفر است که پنج هزار نفر از این افراد معلول، ۸۰۰ نفر زن سرپرست خانوار و ۵۰۰ نفر نیز مددجو شامل معتادان، سالمندان، بیماران اعصاب و روان و ۸۵ کودک بد سرپرست و بی‌سرپرست هستند که در ۱۲ مرکز شبانه‌روزی تحت نظارت بهزیستی نگه‌داری می‌شوند.

کد خبر 4906391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha