ناصر مطیعی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تدبیر صندوق رفاه دانشجویان در خصوص انبارهای آذوقه و مواد غذایی استفاده نشده دانشگاه ها گفت: این انبارهای آذوقه به دلیل استفاده نشدن در ۲ ماه گذشته، بعضاً پر هستند و تاریخ مصرف محدودی دارند و لازم است که سریعاً جایگزین و تبدیل به احسن شوند.
وی ادامه داد: یک استعلامی از دانشگاه های سراسر کشور در این خصوص به عمل آمده است چراکه وضعیت دانشگاه ها در استان های مختلف یکسان نبوده و متفاوت است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: برهمین اساس از دانشگاه ها درخواست کردهایم اگر ماده غذایی مازاد و اضافی در انبار دارند و تاریخ انقضای آنها درحال تمام شدن است، نوع ماده غذایی و میزان و وزن آن را اعلام کنند.
وی افزود: رایزنی هایی در این خصوص با ستاد تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت داشته ایم تا راهکار مناسب برای رفع مشکل را ارائه کنند.
به گزارش مهر، با شیوع ویروس کرونا در جهان به دلیل سرعت بالای انتقال آن با گذشت زمانی کوتاه، بسیاری از کشورها سیاست تعطیلی تمام مقاطع تحصیلی و مؤسسات آموزشی را در اولویت برنامههای مبارزه با شیوع بیماری قرار دادند.
در ایران نیز بر اساس سیاست ستاد ملی مبارزه با کرونا، از نخستین روزهای اسفندماه ۱۳۹۸ تا اطلاع ثانوی در سال ۹۹ تعطیلی سراسری همه آموزشهای حضوری اعلام شد. برهمین اساس به دلیل تعطیلی دانشگاه ها تاریخ انقضاء برخی از مواد غذایی انبارها در حال اتمام است که باید فکری برای آن صورت گیرد.
نظر شما