پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹

با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی؛

رزمایش «مواسات» در اردبیل برگزار می‌شود

رزمایش «مواسات» در اردبیل برگزار می‌شود

اردبیل - مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: در راستای اجرای طرح همیاری و کمک مومنانه، رزمایش «مواسات» به منظور حمایت از اقشار نیازمند و آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر چهارشنبه در نشست با رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه عنوان کرد: در راستای اجرای طرح همیاری و کمک مومنانه رزمایش «مواسات» به منظور حمایت از اقشار نیازمند و آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا برگزار می‌شود.

وی ضمن قدردانی از حضور مجاهدانه و فعالیت شایسته و مستمر روحانیون و کارکنان تبلیغات اسلامی در جبهه مبارزه با شیوع ویروس کرونا، خیمه تبلیغات اسلامی را خیمه اهل بیت (ع) عنوان کرد و گفت: تمام کارکنان تبلیغات اسلامی در برابر اعتقادات، دین و باورهای مردم مسئولیت دارند و باید با جدیت تمام حافظ این ارزش‌ها باشند.

جعفرزاده بر ضرورت انعکاس فعالیت‌های کارکنان خدوم تبلیغات اسلامی در رسانه‌های ملی تاکید کرد و افزود: تبلیغ و اطلاع رسانی از زاویه رسانه ملی، نوعی تشویق و فراخون برای مشارکت آحاد مردم برای همکاری در طرح‌های حمایتی و امدادی بوده و در وضعیت کنونی و در بحث مبارزه با ویروس کرونا، روحانیون، فعالان فرهنگی، دینی و تبلیغی، هیئت‌های مذهبی، مادحان و تشکل‌های مذهبی در کنار مردم و مسئولان در تمام موارد بهداشتی و حمایتی فعالیت‌های گسترده و مؤثری انجام دادند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت گسترش فعالیت‌های تبلیغی در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: تمامی روحانیون و کارکنان تبلیغات اسلامی و جامعه قرآنی و مجموعه‌های تحت نظارت تبلیغات اسلامی بایستی کانال اختصاصی در شبکه‌های مجازی راه اندازی کنند و به صورت مستمر با محتوای غنی به ارائه فعالیت در این فضای تبلیغی بپزدازند.

وی فضای مجازی را بهترین و مناسب‌ترین بستر برای اطلاع رسانی دینی در ماه رمضان امسال عنوان کرد و افزود: در فضای مجازی فعالیت‌های شهرستان باید به صورت کاملاً عالمانه و پرمحتوا تقویت شود، شبکه اجتماعی اینستاگرام را باید جدی گرفت و آگاهانه وارد میدان شد، البته تاکنون فعالیت‌های بسیار پررنگ و قابل تحسین در این شبکه‌ها از سوی فعالان تبلیغی و دینی زیر نظر تبلیغات اسلامی انجام شده اما لازم است گسترش یابد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از تشکیل کارگروه فضای مجازی در این اداره خبر داد و افزود: کارگروه فضای مجازی در اداره کل وظیفه تقسیم برنامه‌ها و اولویت گذاری فعالیت‌ها در فضای مجازی را عهده دار بوده و در این خصوص تولید محتوای کاربردی و منطبق با مسائل روز جامعه، اولویت اصلی در این کارگروه تعیین شده است.

جعفرزاده به محورهای ماه رمضان اشاره کرد و افزود: بحث قرآن و اینکه «قرآن زنده است» محور اصلی برنامه‌های ماه رمضان بوده و در این خصوص در تلاشیم تا خلاقانه در تطبیق مسائل و جریانات موجود در جامعه با آیات قرآن، شفا و درمان بیماری‌ها در قرآن و در کل تبیین اهمیت جایگاه قرآن فعالیت کنیم.

کد خبر 4907187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha