پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴

استاندار لرستان:

سیلاب و کرونا پروژه‌های عمرانی لرستان را تعطیل کرد

سیلاب و کرونا پروژه‌های عمرانی لرستان را تعطیل کرد

خرم‌آباد- استاندار لرستان، گفت: سال گذشته و اوایل امسال به دلیل سیلاب و بیماری کرونا فعالیت‌های اجرایی تا حدودی دچار مشکل شده و برخی طرح‌های عمرانی به حالت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی امروز چهارشنبه در جلسه جذب اسناد خزانه لرستان، اظهار داشت:: مدیران دستگاه‌های اجرایی لرستان باید جذب اعتبارات را با آینده نگری در دستور کار خود قرار دهند نه اینکه صرفاً به دنبال جذب اعتبار باشند و در طرح‌های غیرضروری یا دارای اهمیت کمتر هزینه کنند.

وی، اظهار داشت: با توجه به اینکه پیمانکاران از طرح‌های بسیار کوچک که حتی ارزش ایجاد و تجهیز کارگاه ندارد استقبال نمی‌کنند مدیران باید بر اساس قانون و با رعایت مقررات، این اعتبارات را تجمیع کرده و برای طرح‌های بزرگ‌تر و مؤثرتر لحاظ کنند.

استاندار لرستان با اشاره به زمان تمدید جذب اعتبارات عمرانی از پایان تیرماه به پایان شهریورماه امسال، گفت: نباید محتوا را فدای شکل کرد بنابراین مدیران بایستی هوشمند بوده و به نحوی برنامه ریزی کنند که جذب اعتبار در مهلت قانونی و بر اساس اولویت طرح‌ها باشد.

خادمی، ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده ۶۰ درصد اسناد یک ساله تا پایان اردیبهشت و ۱۰۰ درصد آن باید تا پایان خرداد امسال جذب شود.

وی در خصوص اسناد استانی نیز، افزود: ۲۵ درصد تا پایان اردیبهشت، ۵۰ درصد تا پایان خرداد و ۸۰ درصد تا پایان تیر جذب و تعیین تکلیف و تا ۱۵ مرداد نیز باید پرونده تمامی این اعتبارت بسته شود.

استاندار لرستان، تصریح کرد: سال گذشته و اوایل امسال به دلیل سیل و بیماری کرونا فعالیت‌های اجرایی تا حدودی دچار مشکل شده و برخی طرح‌های عمرانی به حالت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمد که به همین منظور مهلت جذب اعتبارات تمدید شده است.

خادمی، گفت: چنانچه دستگاهی در جذب اعتبار ضعیف عمل کند اعتبار مانده آن به مابقی دستگاه‌ها اختصاص خواهد یافت.

کد خبر 4907210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha