به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی صبح پنج شنبه در دیدار با رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان اظهار داشت: در شرایط فعلی کشور باید بازار به گونهای مدیریت شود که اقشار متوسط به پایین جامعه به سبب افزایش قیمتها آسیب کمتری ببینند.
وی با بیان اینکه حل مشکلات عزم راسخ و تلاش حداکثری میخواهد، گفت: البته همواره لطف خدا همراه مردم بوده اما نباید لحظهای در خدمت رسانی به مردم کوتاهی شود.
امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه در شرایط سخت اقتصادی و تحریمهای ظالمانه آمریکای تروریست باید قدردان تلاش گران عرصه تولید بود افزود: این عزیزان که علیرغم مشکلات چرخه تولید و اشتغال کشور را در حرکت نگه میدارند امروز جهادگران پرافتخار عرصه جنگ اقتصادی هستند.
وی با اشاره به اینکه برخی کمبودها در بازار سبب افزایش قیمتها شده است، گفت: به نظر میرسد در بخش ترویج وزارت جهاد کشاورزی با ورود به موقع و همراهی کشاورزان باید کشت محصولات را به سمت نیازهای ضروری کشور سوق دهد به طور مثال در بخش حبوبات با این مشکل روبرو هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه برخی محصولات کشاورزی هم مصرف آب زیادی دارد و هم نیاز اصلی کشور نیست، گفت: هماهنگی بین بازار و کشاورزان میتواند به رفع کمبودها کمک کند.
وی با قدردانی از مجموعه صنعت معدن و تجارت استان همدان به سبب کمک و همراهی در بحث تأمین اقلام مورد نیاز رزمایش کمک مومنانه گفت: باید مراقبت شود تا فشار اقتصادی بیشتری به مردم وارد نشود.
نظر شما