پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی:

حوادث جاده‌ای در خراسان‌جنوبی ۷ درصد افزایش یافت

حوادث جاده‌ای در خراسان‌جنوبی ۷ درصد افزایش یافت

بیرجند- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی از افزایش ۷ درصدی حوادث جاده‌ای در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرحیم شهریاری صبح یکشنبه با اشاره به روز ایمنی حمل و نقل و لزوم توجه به جوانب مختلف این موضوع به رسانه‌های گروهی بیان کرد: کل حوادث جاده‌ای خراسان‌جنوبی در سال گذشته ۹۸۰ مورد بوده که نسبت به مدت مشابه هفت درصد رشد داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی اظهار کرد: از مجموع حوادث ۶۱ درصد واژگونی ۲۶ درصد تصادف رخ به رخ، هشت درصد انحراف و برخورد با مانع، چهار درصد نقص فنی خودرو و یک درصد نیز حریق بوده است.

شهریاری ادامه‌داد: تعداد کل حادثه دیده‌گان حوادث جاده‌ای که هلال احمر پوشش داده سه هزار و ۳۵۶ نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹ درصد رشد داشته است.

وی افزود: کل افراد اسکان داده شده در حوادث جاده‌ای در سال گذشته ۱۴۲ نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه در سال ۹۷ هفت درصد رشد داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۵۲ مورد عملیات رهاسازی برای حوادث جاده‌ای انجام شده که این مورد هم هفت درصد رشد داشته است، گفت: طی سال گذشته سه هزار و ۲۷۴ نفر در قالب هزار و ۴۲۵ تیم عملیاتی با بکارگیری هزار و ۴۲۸ خودروی امدادی به محل حوادث اعزام شدند.

شهریاری یادآور شد: شهرستان قاین با ۱۹۵ مورد، طبس با ۱۲۴ مورد، سربیشه و نهبندان با ۱۱۵ مورد و بیرجند با ۸۲ مورد بیشترین فراوانی حوادث جاده‌ای را داشته‌اند.

وی گفت: از آنجایی که خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز عامل اصلی واژگونی در حوادث جاده‌ای است رانندگان هم استانی ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در سفرها، با حفظ آرامش و دوری از شتاب طی مسیر کنند.

کد خبر 4909915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha