پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۱

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین:

کمک های خیرین در میان نیازمندان واقعی توزیع می شود

کمک های خیرین در میان نیازمندان واقعی توزیع می شود

قزوین- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: کمک های معیشتی طرح ضیافت الهی در میان نیازمندان واقعی در حاشیه شهرها و روستاها که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند توزیع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، روز دوشنبه در مراسمی با حضور آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، منوچهر حبیبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مصطفی مجیدی مدیر کل اوقاف، مریم بیدخام مدیر کل امور اجتماعی استانداری و جمعی از خیرین رزمایش ضیافت همدلی اوقاف و امور خیریه استان با جمع آوری ۳ هزار و ۳۱۳ بسته معیشتی در امامزاده حسین (ع) قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام مصطفی مجیدی در این مراسم اظهار داشت: همه ساله در ماه مبارک رمضان شاهد برگزاری طرح ضیافت الهی توسط اوقاف بودیم که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا در برنامه‌های خود تجدیدنظر کرده ایم و روش‌های دیگری را پیاده کرده ایم.

مجیدی تصریح کرد: با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش کمک مومنانه سازمان اوقاف هم احساس مسئولیت کرد و علیرغم این که برنامه‌های خیرخواهانه متعددی را اجرایی کرده بودیم اما در این طرح نیز با کمک واقفان و هیئت امنای اماکن مقدسه مشارکت کردیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین بیان کرد: با شناسایی نیازمندان واقعی بویژه در حاشیه شهرها و مناطق جنوبی و روستاها نسبت به توزیع اقلام مواد غذایی میان افراد آُسیب پذیر اقدام خواهد شد.

مجیدی اضافه کرد: در مرحله اول طرح ضیافت الهی سه هزار و ۳۱۳ بسته معیشتی به ارزش بالغ بر یک میلیارد تومان شامل ۱۴ قلم کالا از قبیل روغن، برنج، قند و شکر، مرغ، تن ماهی، چای، سویا، ماکارونی، رب و خرما به ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان جمع آوری شده است تا میان نیازمندان توزیع شود.

وی اظهار داشت: ۵ نانوایی با کمک هیئت امنای امامزاده آمنه خاتون نسبت به پخت و توزیع نان هماهنگ شده که در مدت ۲۵ روز نان رایگان در میان ساکنان محله‌های کم برخوردار و جنوب شهر توزیع می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: نگاه ما در این نهاد این است که با تاسی از ائمه معصومین (ع) بتوانیم در همه حال از نیازمندان دستگیری کرده و به مشکلات آنها رسیدگی کنیم که در این میان هیئت امنای اماکن مقدسه و واقفان نیز نقش مهمی داشته اند.
 

کد خبر 4911049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha