پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۹

پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی اصفهان خبر داد:

کشف زمین خواری ۳ میلیارد ریالی در اصفهان/دستگیری یک نفر

کشف زمین خواری ۳ میلیارد ریالی در اصفهان/دستگیری یک نفر

اصفهان-سرپرست پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف زمین خواری به ارزش سه میلیارد ریال و دستگیری یک نفر در این ارتباط خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس اصفهان، سرهنگ کامران ریاحی اظهار داشت: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشرافیت اطلاعاتی خود از یک مورد زمین خواری در حاشیه استان مطلع و بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در بررسی‌های دقیق صورت گرفته مشخص شد یک قطعه زمین به مساحت پنج هزار متر مربع از اراضی منابع طبیعی به صورت غیر قانونی تصرف شده است.

سرپرست پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه ارزش این قطعه زمین برابر اعلام کارشناسان مربوطه سه میلیارد ریال است، عنوان کرد: کارآگاهان با هماهنگی مقام قضائی این قطعه زمین را رفع تصرف کرده و عامل اصلی این زمین خواری را نیز شناسایی و دستگیر کردند.

سرهنگ ریاحی با اشاره به تحویل متهم به مراجع قضائی، نسبت به تصرف غیر قانونی زمین‌های متعلق به منابع طبیعی هشدار داد و گفت: پلیس امنیت اقتصادی استان بر اساس وظایف ذاتی و قانونی خود با افرادی که اراضی منابع طبیعی کشور را متصرف می‌شوند برخورد می‌کند.

کد خبر 4912108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۶:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۵
      0 0
      درود