پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۳۰

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان:

فروش بلیت به صورت حضوری در پایانه‌های مسافری زنجان ممنوع می شود

فروش بلیت به صورت حضوری در پایانه‌های مسافری زنجان ممنوع می شود

زنجان-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان، گفت:فروش بلیت به صورت حضوری در پایانه‌های مسافری استان زنجان ممنوع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زنجان، عبدالحسین علی اکبری گفت: فروش بلیت‌های مسافرتی به شکل حضوری در پایانه‌های مسافری استان از اول خرداد ممنوع می‌شود.

وی اظهار کرد: یکی از رویکردهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، تغییرکاربری پایانه‌های مسافری به محلی صرفاً برای سوار و پیاده شدن مسافران و همچنین تغییر وضعیت پایانه‌ها به شکل کانترمحور به جای غرفه محور بوده که تحقق این امر مستلزم تغییر مکانیزم بازاریابی فروش بلیط شرکت‌های مسافری و خروج فروش بلیت از پایانه‌ها است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زنجان، گفت: باتوجه به این رویکرد و شیوع ویروس کرونا و همچنین لزوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند و آغاز فعالیت مجدد پایانه‌های مسافری، فروش بلیت مسافرتی به روش‌های قبلی مغایر با طرح فاصله گذاری اجتماعی بوده و تجمع مجدد مسافران در پایانه‌ها برای خرید بلیت نیز اقدامی مغایر با اصول بهداشتی خواهد بود.

علی اکبری افزود: از اول خردادماه سال جاری، فروش بلیت‌های مسافرتی به شکل حضوری در محل پایانه‌ها ممنوع است و این اداره کل با تشکیل جلسات با تشکل‌های صنفی و شرکت‌های مسافری ضمن تبیین این موضوع از آنان خواسته است تا هرچه سریع‌تر در خصوص تدارکات نرم‌افزاری موردنیاز برای انجام این امر اقدام نمایند.

کد خبر 4912629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha