به گزارش خبرنگار مهر، الله کرم نصیری بعد از ظهر چهارشنبه در نشست توسعه صادرات غیرنفتی چهارمحال بختیاری با اشاره به اینکه توسعه صادرات درچهارمحال و بختیاری زمینه ساز ارتقای بخش تولید است، اظهار کرد: توسعه صادرات از مهمترین اهداف مسئولان استان است.
وی ادامه داد: افزایش صادرات کالاهای تولیدی موجب فعال شدن واحدهای تولیدی و افزایش اشتغال است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای قابل توجهی برای توسعه صادرات دارد.
وی تاکید کرد: حجم قابل توجهی از کالاهای تولیدی استان از گمرکهای سایر استانهای کشور صادر میشود که باید علت این امر مشخص شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هم اکنون افزایش اشتغال در این استان از مهمترین اهداف است، گفت: بهره گیری از ظرفیتهای استان برای ایجاد اشتغال و توسعه صادرات ضروری است.
معاون راهداری و حمل جادهای چهارمحال و بختیاری نیز در این نشت بیان کرد: سوخت پایه خودروهای سنگین یک هزار و ۸۰۰ لیتر است.
حسین مالکی بیان کرد: سوخت مورد نیاز بر اساس بارنامه به خودروهای سنگین اختصاص مییابد.
معاون راهداری و حمل جادهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: رانندگان باید برای حمل بار، بارنامه اخذ کنند تا در سهمیه سوخت دچار مشکل نشوند.
نظر شما