پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۱

فرمانده انتظامی کرمانشاه مطرح کرد:

دستگیری یک کلاهبردار در کرمانشاه

دستگیری یک کلاهبردار در کرمانشاه

کرمانشاه_ فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری فردی خبر داد که با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و به بهانه پرداخت تسهیلات اقدام به سرقت طلاجات مردم کرده بود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی اکبر جاویدان اظهار داشت: پس از اعلام شکایت ۴ نفر مبنی بر اینکه شخصی به بهانه اینکه قصد پرداخت تسهیلات به آنها را دارد اقدام به دریافت طلاجات آنها به عنوان ودیعه و سپس سرقت آنها کرده است، رسیدگی به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: طبق اظهارات افراد شاکی، فرد کلاهبردار که در قرارهای خود با طعمه‌هایش لباس پلیس به تن داشته حدود ۲۲۰ گرم طلا به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از آنها دریافت و بدون پرداخت هیچ مبلغی متواری شده بود.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: موضوع در حال بررسی بود که خانم میانسالی به پلیس مراجعه و با بیان اینکه قراری با یک فرد دارد که طی آن قرار شده مقداری طلاجات را در ازای دریافت تسهیلات ارزان قیمت در اختیار فردی قرار دهد اما در لحظه آخر به موضوع مشکوک شده، مأموران دریافتند که احتمالاً این فرد همان کلاهبرداری است که دنبال او هستند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: مأموران در ادامه و با حضور در محل قرار که واقع در خیابان مدرس بود محدوده را به صورت نامحسوس تحت محاصره درآورده و پس از دقایقی جوانی که لباس پلیس به تن داشت در محل قرار حاضر و حین دریافت طلاجات در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.

وی با بیان اینکه مأموران در بازرسی بدنی از این فرد یک عدد افشانه دفاع شخصی و یک عدد شوکر نیز کشف کردند، گفت: فرد کلاهبردار در بازجویی‌های انجام شده به ارتکاب سرقت طلاجات افراد شاکی اعتراف و عنوان کرد مقداری از طلاجات سرقتی را در منزل برادرش مخفی و مقدار دیگر را نیز با همدستی زن برادرش فروخته است.

رئیس پلیس استان کرمانشاه گفت: مأموران در گام بعدی و پس از کسب مجوز قضائی از منزل یاد شده بازرسی و علاوه بر کشف ۳۲ گرم و ۲۰ سوت از طلاهای سرقتی، زن برادر فرد کلاهبردار که همدست وی بود را نیز دستگیر کردند.

سردار جاویدان ادامه داد: اقدامات لازم برای شناسایی طلافروشی‌هایی که افراد کلاهبردار برای فروش طلاهای سرقتی به آنها مراجعه کرده‌اند با جدیت از سوی پلیس ادامه دارد.

وی در پایان و با بیان اینکه تحقیقات همچنان از متهم به علت افزایش احتمالی تعداد شاکیان ادامه دارد، از شهروندان خواست تا مراقب آگهی‌های جعلی که گاهی اوقات در فضای مجازی منتشر می‌شود باشند و در صورت مواجهه با چنین افرادی پلیس را در جریان قرار دهند.

کد خبر 4916850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha