پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵

معاون استاندار فارس:

دفاع مقدس گنجینه ای ارزشمند است/ تبلور اتحاد و همبستگی

دفاع مقدس گنجینه ای ارزشمند است/ تبلور اتحاد و همبستگی

شیراز _ با شیوع ویروس کرونا مانند دوران دفاع مقدس شاهد اتحاد و همبستگی در جامعه هستیم و نشان از آن دارد که دفاع مقدس مانند گنجینه ای ارزشمند است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد رضا احمدی زاده ظهر سه شنبه در نخستین جلسه ستاد استانی بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس فارس با بیان اینکه گرامیداشت یاد و خاطره شهدا وظیفه همه آحاد جامعه و ادارات و سازمان است اظهار داشت: امروز تمامی عزت و امنیت خود را مدیون خون پاک شهدا و از خود گذشتگی رزمندگان دوران دفاع مقدس هستیم.

وی تصریح کرد: این شهدا بودند که از بزرگترین سرمایه خود که همان جان خود بود گذشتند تا ما در امنیت و آسایش باشیم و باید یاد و نام شهدا را گرامی بداریم و در جهت اعتلای فرهنگ ارزشمند دوران دفاع مقدس از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

احمدی زاده افزود: دفاع مقدس دارای گنجینه‌های ارزشمندی است که باید این گنجینه‌ها استخراج و مورد استفاده قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس گفت: در ماه‌های گذشته و با ورود ویروس کرونا به کشور دوباره همدلی و از خود گذشتگی‌های دوران دفاع مقدس در دل همه متبلور شد و یک بار دیگر همانند دوران دفاع مقدس اتحاد و همبستگی در جامعه به وجود آمد.

کد خبر 4917778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha