ارسلان شکری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح ملی ابرار به عنوان حرکتی جهادی در آبادانی راههای روستایی کشور اجرایی میشود افزود: در قالب این طرح هم اکنون ۱۶۵ کیلومتر راه روستایی آماده انجام عملیات آسفالت است و تلاش خواهیم کرد در سال جاری ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت شود.
وی با اشاره به اولویت استان در زمینه توسعه راهها طی سال جاری ادامه داد: ۵۰۰ کیلومتر طرح توسعه انواع راهها به صورت مشارکتی یا مجزا با اداره کل راه و شهرسازی استان در جریان است و ۳۳۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در سال گذشته در استان انجام گرفت.
شکری با بیان اینکه آذربایجان غربی قابلیت تبدیل شدن به هاب لجستیک شمال غرب کشور را داراست افزود: وجود شش پایانه مرزی از ۲۲ پایانه مرزی کشور در استان به همراه هم مرزی با سه کشور خارجی و نیز واریانت بنادر جنوب در بحث بحرانها استان را به ظرفیتی کم نظیر در زمینه هاب لجستیک شمال غرب کشور تبدیل کرده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی با بیان اینکه پایانه مرزی بازرگان به عنوان مهمترین مرز زمینی کشور در زمینه واردات جادهای کالا رتبه اول را در کشور دارد افزود: ۹۰ درصد واردات جادهای غیر نفتی کشور و ۲۵ درصد صادرات جادهای از این پایانه مرزی انجام میشود.
شکری خط کشی ۳۰۰۰ کیلومتر راه، حذف ۷ نقطه پرحادثه به صورت کامل و در دست اقدام بودن حذف ۱۲ نقطه پرحادثه، حذف ۳۷ نقطه کور به صورت امانی، انجام ۵۵۰ کیلومتر آسفالت و بهسازی در قالب طرح ابرار و انجام پروژههای عمرانی در پایانههای مرزی سرو، بازرگان و رازی را از مهمترین اقدامات استان در سال گذشته عنوان کرد.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید و برنامههای یازده گانه سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در بحث نوسازی ناوگان راهداری و حمل و نقل و اقدامات نگهداری و توسعه ایمن سازی افزود: این اهداف به تبع سازمان در استان آذربایجان غربی هم با تمام قوا عملیاتی و اجرا میشود.
شکری توسعه سامانههای هوشمند، نوسازی ناوگان حمل و نقل، نوسازی و مکانیزه کردن ماشین آلات، توسعه پایانههای مرزی، پاسگاههای پلیس راه و راهدارخانهها، ایمنی و حذف نقاط پر حادثه، اجرای ابنیه فنی و پلها و بازسازی راهها و پلهای آسیب دیده را از مهمترین برنامههای این اداره کل در سال جهش تولید برشمرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی اضافه کرد: در بخش توسعه سامانههای هوشمند آذربایجان غربی هم اکنون از ۴۰ سامانه موجود ۳۸ مورد فعال بوده و در خصوص نوسازی و مکانیزه کردن ماشین آلات نیز خرید ۲ دستگاه بیل مکانیکی در حال پیگیری است.
نظر شما