پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۵۰

انصاریان بازی با پاس را از دست داد

انصاریان بازی با پاس را از دست داد

علی انصاریان که صبح امروز از بیمارستان مرخص شد به علت شکستگی بینی، آخرین مسابقه استقلال در رقابت های فصل جاری لیگ برتر را از دست داد.

امین نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت علی انصاریان گفت: این بازیکن پس از مصدومیت شدید در آخرین دقایق بازی دیروز برابر پیکان، بلافاصله توسط آمبولانس از استادیوم آزادی به بیمارستان آتیه منقل شد تا تحت مراقب پزشکان قرار بگیرد.

وی ادامه داد: بینی انصاریان در اثر آن برخورد شکسته بود که خوشبختانه استخوانش جا انداخته شد و پس از بهبود حال عمومی اش، صبح امروز از بیمارستان مرخص شد.

نوروزی در پایان گفت: با توجه به شرایطی که انصاریان دارد نمی تواند تا روز دوشنبه شرایط حضور در مسابقات لیگ را به دست آورد، به همین دلیل او دیدار با پاس را از دست خواهد داد.

بر این اساس و تا این لحظه علی انصاریان به علت مصدومیت و وحید طالب لو به علت محرومیت ، دیدار آخر تیم فوتبال استقلال تهران برابر پاس در هفته سی ام رقابت های لیگ برتر را از دست داده اند.

کد خبر 491884

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha