پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶

شرکت‌های دانش‌بنیان به کمک صنعت برق کشور می‌آیند

شرکت‌های دانش‌بنیان به کمک صنعت برق کشور می‌آیند

صنعت برق نیازهای خود را مطرح کرده تا شرکتهای دانش بنیان در صدد رفع این نیازها برآیند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در پی اعلام شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران «توانیر» درباره اولویت‌های پژوهشی این شرکت در بخش انتقال برق و دعوت از شرکت‌های فناور جهت رفع این نیازها، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت‌های دانش بنیان و فناور را ترغیب کرده است تا توان فنی خود را برای توسعه فناوری‌های مورد نیاز صنعت برق به کار ببرند.

دستیابی به دانش فنی دستگاه اسپکتروسکوپی، دستگاه اندازه گیری پاسخ فرکانسی، دستگاه اندازه گیری پارامترهای پلاریزاسیون عایقی و غیره بخشی از این نیازها اعلام شده است. شرکت توانیر در نامه‌ای، لیست کامل این نیازهای فناورانه را اعلام کرده است که در سایت مرکز شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دسترس قرار گرفته است.

پیش از این در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با عنوان توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری حوزه آب و برق، میان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری و رضا اردکانیان وزیر نیرو، بر افزایش تولید محصولات «ایران ساخت» در حوزه آب و برق تاکید شده بود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرده بود که ظرفیت‌های خوبی در حوزه آب و برق برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد و  بازار فوق‌العاده این حوزه پذیرای فعالیت این شرکت‌ها و ایده‌های نیروی جوان است.

کد خبر 4921551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha