محمد ناظمی اردکانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت : در حال حاضر 11 هزار واحد تولیدی مشمول نشان استاندارد هستند و تاکنون نشان استاندارد 9 هزار واحد به آنها اعطا شده است .
وی افزود : تاکنون دو هزار واحد مشمول قوانین استاندارد هنوز موفق به دریافت استانداردهای خود نشده اند اما این موسسه در تلاش است با ارائه تسهیلات جدید هر چه سریعتر به استاندارد سازی این واحدها کمک کند .
ناظمی اردکانی در خصوص وضعیت رعایت اصول استاندارد خودرو در کشور خاطرنشان کرد : برخی قطعات مستلزم به رعایت اصول استاندارد هستند که در این خصوص مسئولان ثبت استاندارد کشور با فاکتورهای مورد نظر موسسه میزان مطلوبیت و کیفیت خودروها را بررسی می کنند اما به هر حال هنوز ضعف هایی در این صنعت وجود دارد .
وی ادامه داد : برخی خودروهای تولیدی داخل کشور در اندازه و کیفیت خودروهای اروپایی هستند اما با رعایت نکات ایمنی در آنها این بخش از خودروها به راحتی می توانند جایگاه قابل توجهی در کشورهای خاورمیانه و آمریکای جنوبی کسب کنند .
این مسئول یادآور شد : مردم باید آگاهی داشته باشند که اگر کالاهای استاندارد را حتی با قیمت بیشتری خریداری کنند کمک شایانی به کنترل ایمنی ، بهداشت و سلامتی در کشور کرده اند .
رئیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور عنوان کرد : هر چه میزان باور جامعه نسبت به موضوع استاندارد سازی افزایش یابد ، روش ها علمی تر می شود و کشور در مسیر فنی موفقیت های قابل توجهی کسب خواهد کرد .
وی در خصوص جایگاه زنجان در برخورداری از صنعت استاندارد تصریح کرد : وجود ظرفیت های بالای علمی و فنی پتانسیل های بسیار خوبی از لحاظ استاندارد سازی در استان ایجاد کرد و امید می رود استاندارد سازی صنایع در این استان روز به روز قوی تر شود .
هم اکنون 9 هزار واحد دارای نشان استاندارد 538 قلم کالای استاندارد در سطح کشور تولید می کنند .
نظر شما