۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۵۰

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین:

سیاست ماانگیزه لازم را برای همراهی مردم ایجاد نکرده است

سیاست ماانگیزه لازم را برای همراهی مردم ایجاد نکرده است

قزوین-رئیس شورای اسلامی شهر قزوین گفت: سیاست های مدیران در بافت های تاریخی و فرسوده نتوانسته انگیزه لازم را برای همراهی ساکنان محلات در اجرای طرح ها ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست بررسی موضوعات شهری در شهرهای استان قزوین سه شنبه شب با حضور فرزانه صادق مالواجرد معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، جمالی پور استاندار، فاطمه محمد بیگی منتخب مردم قزوین در مجلس یازدهم، مبارک قدم مدیرکل راه و شهرسازی، علی فرخزاد معاون عمرانی، سیاوش طاهرخانی شهردار، حکمت الله داودی رئیس شورای اسلامی شهر قزوین، اعضای شورای شهر و شهرداران استان در سالن مفاخر شهرداری قزوین برگزار شد.

حکمت الله داودی در این جلسه اظهار داشت: طرح منطقه بلاغی در سال ۶۹ تصویب شد و در سال ۸۸ حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه شد و از مجموعه مشاوران دعوت کردیم تا بر اساس نیاز مردم طرح‌ها ارائه شود زیرا معبر شش متری جوابگو نیست.

وی افزود: در اجرای طرح‌های محلات قدیمی شهر قزوین متأسفانه شورای عالی شهرسازی به خواسته‌های مردم توجه نکرده و به نظر می‌رسد کارشناسان تهران بر اساس نظر خودشان مسائلی را تصویب کرده اند که با نیاز منطقه هم خوانی ندارد و موجب نارضایتی شده است.

داودی تصریح کرد: مصوبات به گونه‌ای است که حتی یک نفر برای دریافت جواز و نوسازی واحد اقدام نکرده و این وضعیت نشان می‌دهد به خواسته‌های مردم توجه نکرده ایم.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین یادآور شد: ورودی‌های شهر قزوین مشکلات جدی دارد و چندین طرح تصویب شد که هنوز اجرا نشده و این نابسامانی باید با اصلاح برخی دیدگاه‌های کارشناسی حل شود.

وی گفت: در کمربندی شرق قزوین تمام طرح‌ها با هدف کاهش ترافیک تعریف شد و بیش از ۳۷۰ میلیارد تومان هزینه کردیم و کارها نیمه تمام است و باید شورای عالی شهرسازی تصمیم جدی بگیرد.

داودی اظهار داشت: در مرمت آثار تاریخی بیشترین دلسوزی را شهرداری انجام داده است و بیشترین ثبت تاریخی را داریم.

وی بیان کرد: برای حفظ باغستان در سال ۹۰ سازمان باغستان را تأسیس کردیم و تاکنون بیش از ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و امسال نیز ۸ میلیارد تومان برای آن اختصاص داده ایم و این روند بیانگر اهمیت شورا و شهرداری به حفظ این میراث ارزشمند است.

داودی خواستار حل مشکلات نواحی منفصل شهری شد.

در ادامه مبارک قدم مدیرکل راه و شهرسازی گزارشی از وضعیت شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر ارائه کرد و خواستار بررسی مشکلات این شهرها در شورای عالی شهرسازی شد.

سیاوش طاهرخانی شهردار قزوین هم در خصوص مشکلات محلات تاریخی و بافت فرسوده و سکونت گاه‌های غیر رسمی مطالبی بیان کرد.

حجت الاسلام مصطفی مجیدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین هم گفت: ذات وقف خیر رسان و مولد است و کثرت آنها نشان می‌دهد واقفان خیراندیش زیادی بودند که به کاهش ناهنجاری کمک کردند.

وی بیان کرد: در ردیف ۱۳ استان کشور در حوزه تعداد وقف هستیم و ۱۷.۵ درصد اراضی کشاورزی و شهری و روستایی در استان وقفی است.

مجیدی یادآور شد: اجرای نیت واقفان برای حل مشکلات مردم است و در استان قزوین موقوفات منفعتی و درآمدی ۲۵ هزار میلیارد تومان ارزش دارد که اگر یک درصد درآمد آنها به استان وارد شود بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان می‌شود اما هنوز نتوانسته ایمن حتی یک سی ام درآمدها را دریافت کنیم.

وی اضافه کرد: در منطقه رزجرد بیش از ۱۲۶۰ هکتار زمین وقفی داریم که آمادگی داریم در بخش از این زمین‌ها طرح اقدام ملی عملیاتی شود.

کد خبر 4924369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha