پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۵۴

مردم در صورت مشاهده معتادان ولگرد با 110 تماس بگیرند / افزایش 53 درصدی کشف مواد مخدر

مردم در صورت مشاهده معتادان ولگرد با 110 تماس بگیرند / افزایش 53 درصدی کشف مواد مخدر

سردار حسین آبادی اعلام کرد: در 2 ماهه نخست سال جاری 53 درصد افزایش کشف مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته ایم که این مسئله بیانگر افزایش فعالیت پلیس است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار، حمیدرضا حسین آبادی ظهر امروز در نشست خبری با نمایندگان رسانه های جمعی افزود: در 2 ماهه اخیر 2 تن و 140 کیلوگرم هروئین،  52 تن و 148 کیلو تریاک، یک تن و 392 کیلو مرفین، 19 تن و 36 کیلو حشیش و 140 کیلو سایر مخدرها طی ماموریت های انتظامی پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران کشف و ضبط شده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور افزود: از صبح امروز مرحله اجرایی جمع آوری معتادان پرخطر نیز آغاز شده است .

وی توضیح داد: در راستای اجرای این طرح، تیم پزشکی مورد نیاز در مرکز قرنطینه جنب پادگان ولیعصر و همچنین اردوگاه بازپروری شفق مستقر شده اند.

این مقام پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور، یاد آور شد: گزارش های رسیده از سطح شهر حکایت از فرار معتادان از خیابان ها و محله های شهر به سبب شروع این طرح دارد.

حسین آبادی با اشاره به برخی از اهداف اجرایی شدن این طرح اظهار داشت: فشار و توان ما برای این است که معتاد را به سمت درمان هدایت کنیم و در نهایت تنها کسانی را که بدون مکان یعنی کارتن خواب و یا بی سرپناه هستند دستگیر کنیم .

وی تصریح کرد: کمپ هایی با گنجایش 1000 نفر برای جمع آوری این افراد در سطح تهران بزرگ آماده شده است.

وی محدوده سنی در بر گیرنده این طرح را افراد بالای 18 و زیر 50 سال و مکان های اجرایی عملیات را پارک ها و پاتوق های معتادان ولگرد اعلام کرد.

حسین آبادی همچنین از مردم خواست تا در صورت مشاهده معتادان ولگرد و یا کسانی که اقدام به درمان نمی کنند با مرکز فوریت های پلیس (110) تماس بگیرند تا پلیس برخورد لازم را انجام دهد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر متذکر شد: یکی از هدفهای مهم از اجرای این طرح این است که این معتادان پرخطر احساس کنند تنها 2 راه پیش رو دارند، درمان و یا دستگیری . 

کد خبر 492462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha