پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۱

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

سطح زیر کشت کلزا در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

سطح زیر کشت کلزا در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کشت کلزا از برنامه‌های اقتصاد مقاومتی است، گفت: سطح زیر کشت کلزا در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد.

ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سطح زیر کشت کلزا در چهارمحال و بختیاری افزایش می‌یابد، گفت: پیش بینی می‌شود در سال زراعی جاری یک هزار ۲۰۰ تن کلزا از مزارع استان برداشت شود.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش کشت کلزا در استان چهارمحال و بختیاری، افزود: کشت کلزا جز برنامه‌های اقتصاد مقاومتی استان است و برنامه ریزی برای افزایش سطح کشت کلزا در این استان صورت گرفته است.

وی افزود: کلزا یکی از محصولات استراتژیک به شمار می‌رود که نقش مهمی در تکمیل زنجیره‌های غذایی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی استان چهارمحال و بختیاری کشت کلزا در مهرماه آغاز و زمان برداشت این محصول در اوایل تیرماه است.

غریب تصریح کرد: شهرستان‌های شهرکرد، بروجن و کیار از شهرستان‌های پیشرو در کشت محصول کلزا در چهارمحال و بختیاری است.

کد خبر 4925310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha