به گزارش خبرنگار مهر، بارش باران و ناپایداری جوی از ابتدای سال جاری در استان کردستان آغاز شد و این روند تا روزهای میانی اردیبهشت ماه نیز ادامه پیدا کرد.
شدت بارش باران و حتی برف بهاری در استان کردستان به جایی رسید که شمار زیادی از سدهای این استان سرریز کرده و حجم آبهای زیرزمینی کردستان هم به شکل قابل ملاحظهای افزایش یافت.
شدت بارشها در دو هفته میانی فروردین ماه در بعضی از مناطق استان کردستان به شکل تگرگ باعث خسارتهای زیادی به کشاورزان شد و در کنار این مهم در چندین نوبت باعث مسدود شدن جادههای روستایی و حتی گردنههای صعبالعبور استان نیز شد.
موج ناپایداری جوی از هفته گذشته در استان کردستان به مرور کاهش پیدا کرد و بر اساس پیش بینیهای صورت گرفته از سوی اداره کل هواشناسی کردستان پایداری جوی در این استان همچنان ادامه خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی استان کردستان با اشاره به شرایط جوی این استان طی روزهای آینده، عنوان کرد: شرایط جوی استان کردستان در هفته جاری پایدار بوده و به غیر از موج ضعیف بارشی در روز سه شنبه پدیده جوی قابل ملاحظه دیگری را نخواهیم داشت.
رحیم صدیقی ادامه داد: از امروز شنبه تا روز دوشنبه جو استان کردستان نسبتاً آرام و پایدار خواهد بود و به جز رشد موضعی ابر و گاهی وزش باد در بعد از ظهرها پدیده جوی قابل توجه دیگری را نخواهیم داشت.
وی با اشاره به بررسی نقشه و تحلیل پیش بینی وضعیت جوی استان کردستان، اظهار کرد: روز سه شنبه موج ضعیفی از سطح استان کردستان عبور خواهد کرد که در روزهای آینده در خصوص جزئیات بارشهای احتمالی آن اطلاع رسانی میشود.
مدیرکل هواشناسی استان کردستان افزود: از لحاظ دمایی نیز از امروز تا هفته آینده موج افزایش دمای هوای استان کردستان همچنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: پیش بینی میشود که میانگین بین سه تا پنج درجه دمای هوای استان کردستان افزایش یابد و به همین دلیل در روزهای پایانی هفته جاری کردستان ها دمای هوای بیشتری را تجربه خواهند کرد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان کردستان و همزمان با افزایش دمای هوا، طی روزهای آینده شهرستان سروآباد با دمای هوای ۳۲ درجه یکی از گرمترین مناطق استان خواهد بود.
همچنین در همین مدت زمان منطقه زرینه از توابع شهرستان دیواندره با ثبت دمای هوای هفت درجه بالای صفر یکی از خنکترین مناطق استان کردستان را به خود اختصاص میدهد.
نظر شما