محمود ربانی در حاشیه دیدار مردم فریدون شهر با دکتر احمدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : صبح روز گذشته دکتر محمود احمدی نژاد در جمع مردم خبر از احداث کارخانه پتروشیمی در این شهر داد که این موضوع موجی از شادی در دل مردم ایجاد کرده است .
وی افزود : حضور پرشور مردم در این مراسم بی نظیر بود آنچنان که حتی مردم از روستاهای اطراف فریدون شهر از روز گذشته جهت شرکت در مراسم دیدار با رئیس جمهور به فریدون شهر آمده بودند.
ربانی خاطرنشان کرد : شهرستان فریدون شهر دارای پتانسیال های خوبی است اما متاسفانه با مشکلات و مسائل زیادی رو برو است .
وی تاکید کرد : احداث پروژه پتروشیمی می تواند ساختار شهرستان را عوض کند زیرا بر اساس آنچه مشاهده می شد بعد از اعلام این پروژه مردم از شدت خوشحالی گریه می کردند.
ربانی در خصوص مسائل و مشکلات شهرستان فریدون شهر گفت : مشکل مهاجرت مردم از این شهرستان از دغدغه های جدی به حساب می آید به طوری که در 20 سال گذشته حدود 20هزار نفر از مردم این شهرستان مهاجرت کرده اند.
وی ادامه داد : امکانات اولیه در این شهرستان بسیار محدود و همچنین راه های ارتباطی در این شهرستان بسیار مناسب است به گونه ای که از 502 کیلومتر مسافت جاده ای تنها 180کیلومتر جاده آسفالتی داریم .
ربانی یادآور شد : از 85 روستا در این شهرستان تنها 5 روستا دارای گاز هستند و با توجه به این که این شهرستان از مناطق سردسیر است مردم از این نظر بسیار در مضیقه هستند.
فرماندار نائین در خصوص صنعت در این شهرستان نیز تصریح کرد : از هر 10 هزار نفر در این شهرستان تنها 1 نفر به مشاغل صنعتی مشغول است.
نظر شما