۶ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۴۳

/ اضطراب دانش آموزان در روزهای امتحان - 7 /

اصرار خانواده برای کسب نمره بیشتر تعادل ذهنی دانش آموز را به هم می‌زند

اصرار خانواده برای کسب نمره بیشتر تعادل ذهنی دانش آموز را به هم می‌زند

بر اساس اظهارات استاد برنامه ریزی درسی و تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی، پافشاری خانواده ها برای کسب نمره ای بیش ازتوان دانش آموزان تعادل ذهنی آنان را به هم می ریزد .

دکتر" محرم آقازاده " درگفتگو با خبرنگار مهر افزود : استرس افراد معمولا دارای منشاءمشخصی است اما اضطراب منبع مشخصی ندارد و در شرایط امتحانی، دانش آموزان عباراتی مانند "نمیدانم چرا دلم آشوب است " و ...را بر زبان می آورند .

مشاور آموزشی یونسکو و یونیسف گفت : درنظام آموزشی حافظه مدار کشورمان دانش آموزان بر دانسته های خود تسلطی ندارند و این در حالیست که دربیشتر سوالات امتحانی بر حفظیات آنان تاکید می شود و این امر عدم تسلط آنان را به دنبال دارد .

وی  شیوه آزمون گرفتن را درمدارس ایرانی نسبت به مدارس سایر نقاط دنیا نادرست عنوان کرد و افزود : اگر مشاهدات معلمان ازعملکرد دانش آموزان در طول سال تحصیلی پررنگ ترشود دغدغه های شب امتحان بسیار کم رنگ تر خواهد شد . 

استاد برنامه ریزی درسی و تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی ، خانواده ها و رفتار آنان را از دیگر عوامل مهم اضطراب آفرین دانش آموزان عنوان کرد و افزود : پافشاری خانواده ها برای کسب نمره ای بیش ازتوان دانش آموزان تعادل ذهنی افراد را به هم می ریزد .

آقازاده خاطرنشان ساخت : والدین باید از فرزندان خود انتظارات منطقی داشته باشند و برای شناخت توانایی آنان زمان سپری کنند چون در غیر این صورت با فرزند خود دچار چالش خواهند شد .

استاد برنامه ریزی درسی و تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی افزود : بسیاری از دانش آموزان منطق درست درس خواندن را نمی دانند وهمین موضوع بر یادگیری و تسلط نداشتن آنان دامن می زند بنابراین معلمان و والدین باید در رفع عوامل استرس زای ذکر شده تلاش کنند .

 

کد خبر 492945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha