پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱

شهید زنده «مجید بارانی» آسمانی شد

شهید زنده «مجید بارانی» آسمانی شد

زاهدان- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان جانباز ۱۰۰ درصد ستوان دوم «مجید بارانی» به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد قنبری اظهار داشت: در سال ۸۳، هنگام خدمت در کلانتری ۱۱ فرماندهی انتظامی شهرستان سراوان در اجرای طرح امنیت و مأموریت دستگیری یک شرور سابقه دار و مسلح در منطقه «بخشان» از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

وی ادامه داد: این جانباز گرانقدر که ۱۶ سال به صورت نباتی در سختی و مشقت در بستر بیماری به سر می‌برد در اوایل اردیبهشت دچار سکته شدید مغزی شده و به کما رفت و تا اینکه شب گذشته آسمانی شد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان همچنین با صدور پیامی اظهار داشت: جانباز مجید بارانی برای تأمین امنیت مردم مجروح شد و حدود ۱۶ سال رنج زمینی را طی کرد و به مردم عزیز ایران درس رشادت و پایمردی و عشق داد.

وی بیان کرد: شهادت و عروج ملکوتی شهید مجید بارانی که جان گرانقدر خویش را برای امنیت و پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی در طبق ایثار و اخلاص گذاشت و به علو درجات الهی رسید به همه عموم ملت شهید پرور ایران، کارکنان ناجا و خانواده صبور و ایثارگر ایشان تبریک و تسلیت گفته و برای غم و اندوه سنگین از دست دادن روح آسمانی آن شهید والامقام، صبر و شکیبایی برای همه دلسوزان و علاقمندان به وی به ویژه خانواده محترم شهید از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

سردار قنبری گفت: بدون تردید خون پاک وی و دیگر شهدای والامقام این مرز و بوم عزم ما را در صیانت و پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و مرزهای این خاک پاک راسخ‌تر کرده و دشمنان بدانند هرگز خون‌های پاک و مطهر این شهدا به هدر نخواهد رفت.

کد خبر 4929510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha