پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۴۳

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:

۲۸ نفر به لیست مبتلایان به ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد

۲۸ نفر به لیست مبتلایان به ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد

بوشهر- دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی قطعی ۲۹۷ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: ۲۸ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران بوشهر اظهار داشت: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بوشهر تا روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۵۹۱ نفر شامل ۳۴۶ مرد و ۲۴۵ زن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: از ۲۸ مورد مثبت جدید، ۲۰ مورد در بوشهر، ۶ مورد در دشتی، یک مورد در دیلم و یک مورد در عسلویه شناسایی شده‌اند.

کشمیری اضافه کرد: ۲۰ بیمار جدید شهرستان بوشهر، آقایانی ۴۱، ۳۷، ۵۴، ۳۱، ۲۶، ۳۴، ۲۷، ۲۶، ۱۶، ۱۵، ۳۸، ۴۶ ساله که به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناسایی‌شده و خانم‌هایی ۴۷، ۴۱، ۲۹ و ۳۸ ساله و چهار کودک ۱۱، ۷ و ۲ سال و ۹ ماهه که همگی در مراقبت خانگی قرار دارند.

وی بیان کرد: از ۶ بیمار جدید شهرستان دشتی، سه آقای ۲۱، ۶۶ و ۱۳ ساله و سه خانم ۶۱، ۲۸ و ۱۸ ساله هستند که سابقه تماس با مورد مثبت داشته‌اند به جز یک مورد که سابقه مسافرت بین‌المللی داشته و همگی به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناسایی‌شده و در مراقبت خانگی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: یک بیمار جدید شهرستان دیلم، آقای ۳۹ ساله است که سابقه تماس با مورد مثبت داشته و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناسایی‌شده و در مراقبت خانگی قرار دارد.

کشمیری اضافه کرد: بیمار جدید شهرستان عسلویه نیز آقای ۳۸ ساله است که سابقه مسافرت بین‌المللی داشته و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناسایی‌شده و در مراقبت خانگی قرار دارد.

وی ادامه داد: گسترش بیماریابی در مدیریت کرونا تأثیر بسزایی دارد اما رفت‌وآمدهای غیرضروری افراد در جامعه همچنان نگران‌کننده است.

کشمیری بابیان اینکه مردم باید از حضور در تجمعات بپرهیزند و فقط برای انجام کارهای ضروری در اجتماعات تردد کنند خاطرنشان کرد: رعایت نکردن دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی توسط عده‌ای از مردم خطرناک است.

کد خبر 4930605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha