به گزارش خبرنگار ناهید جعفری ظهر چهارشنبه در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای گلستان، اظهار کرد: بر حسب داده های دو هفته اخیر تا، در استان دو شهرستان گالیکش و مراوه تپه وضعیت سفید کرونا داشته و سایر شهرستان ها وضعیت زرد دارند.
وی با اشاره به فعالیت هتل و اقامتگاه های بومگردی، افزود: از هفته گذشته مجوز فعالیت هتل با ۵۰ درصد ظرفیت صادر شده ولی تاکنون هیچ مسافری جذب نگرده اند.
جعفری با تأکید بر این که واحدهای پذیرایی هم با کاهش ظرفیت می توانند فعالیت خود را ادامه دهند، گفت: با توجه به فضای محدود اغذیه فروشی ها و کبابی ها پیشنهاد می شود همچنان به صورت بیرون بر فعالیت کنند.
وی بیان کرد: در چند هفته گذشته بازارهای هفتگی استان در فضای باز دایر شد ولی در این بازارها نکاتی مثل رعایت فاصله گذاری، کنترل ورودی و خروجی و کاهش ظرفیت معنی ندارد.
نظر شما