پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۳۴

کیج دنباله "تسخیرناپذیرها" را از دست داد

کیج دنباله "تسخیرناپذیرها" را از دست داد

نیکلاس کیج به دلیل تداخل در برنامه‌های کاری خود به احتمال زیاد نمی‌تواند در دنباله "تسخیرناپذیرها" برایان دی‌پالما بازی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدتی قبل اعلام شد بازیگر سرشناس آمریکایی برای بازی در "تسخیرناپذیرها: ظهور کاپون" که داستان آن پیش از فیلم موفق دی پالما روی می دهد، وارد مذاکره شده است. قرار بود کیج در این فیلم به نقش خود آل کاپون ظاهر شود، اما آخرین اخبار حاکی از آن است که برنامه کاری فشرده او مانع از بازی در پروژه "تسخیرناپذیرها 2" است.

جرارد باتلر، بازیگر فیلم "300"، در "تسخیرناپذیرها: ظهور کاپون" نقش جیمی مالون را ایفا خواهد کرد؛ نقشی که در قسمت اول برای شان کانری یک اسکار به ارمغان آورد. برایان کاپلمن و دیوید لوین فیلمنامه را نوشته اند که داستان به قدرت رسیدن آل کاپون، سردسته تبهکاران شیکاگو و ارتباط او با جیمی مالون، کارآگاه پلیس و دشمن دیرینه اش است. برای تولید فیلم بودجه ای 70 میلیون دلاری در نظر گرفته شده است.

کیج که در حال حاضر فیلم افسانه علمی "بعدی" را روی پرده دارد، در حال بازی در دنباله "گنجینه ملی" با نام "کتاب اسرار" است. از دی پالما سال گذشته فیلم "کوکب سیاه" به نمایش درآمد. هنوز مشخص نیست چه بازیگری جانشین نیکلاس کیج برای بازی در نقش آل کاپون جوان می‌شود.

کد خبر 493096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha