بهروز پرهيزگار در مورد ليگ به خبرنگار "مهر" گفـت: مسابقات ليگ براي بالا بردن سطح فني جودو خيلي مفيد است چرا كه جودوكاران زيادي در چرخه تمرين و مسابقه قرار مي گيرند ضمن اينكه اين دوره ليگ از سطح فني بالاتري برخوردار است و تيم هاي مدعي بيشتر و نزديك به هم هستند.
وي در مورد قضاوت داوران گفت: داوري در هفته دوم خيلي ضعيف بود. البته بايد گفت كلا داوري در جودو ما قانون ندارد ، وقتي كمترين امتياز كه كوكاست خيلي راحت به يوكو كه امتياز بالاتري است تبديل مي شود ، چگونه انتظار يك داوري خوب را داريم ؟ در اين مورد بايد اضافه كنم كه حق شهرستانيها بيشتر ضايع مي شود.
پرهيزگار در پايان در مورد بازي غفار با آخوندزاده گفت: به نظر من حق مسعود در اين بازي ضايع شد و فكر مي كنم دليل آن هم بر مي گردد به شهرستاني بودن او. اگر مشكلات داوري نبود مسعود راحت اين بازي را به نفع خود خاتمه مي داد.
نظر شما