پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۱۰

فرمانده انتظامی کرج خبر داد؛

غرق شدن جوان ۲۰ ساله در رودخانه کرج

غرق شدن جوان ۲۰ ساله در رودخانه کرج

کرج - فرمانده انتظامی شهرستان کرج از غرق شدن فردی ۲۰ ساله در آبگیر رودخانه کرج در منطقه «اسلام آباد» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد معظمی گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: روز گذشته در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره حادثه غرق شدگی در منطقه اسلام آباد شهرستان کرج بلافاصله مأموران انتظامی به همراه نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد جوانی ۲۰ ساله به دلیل بی احتیاطی به داخل آبگیر رودخانه منطقه اسلام آباد سقوط کرده و به علت عدم آشنایی با فنون شنا غرق شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کرج گفت: با تلاش نیروهای امدادی، پیکر بی جان این مرد جوان از داخل آب خارج و با کمک نیروهای امدادی به سردخانه شهرستان منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی با بیان این که با شروع تابستان و افزایش دما شاهد حضور بیشتر مردم در کنار استخرها، رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و آبگیرها هستیم، گفت: بدون آگاهی از وضعیت رودخانه و آبگیر هرگز برای شنا اقدام نکرده و به تنهایی و بدون حضور یک غریق نجات و یا فردی که به فنون شنا آشنا است برای شنا به داخل آب نروید.

کد خبر 4938497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha