به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عبدالرضا سروستانی صبح دوشنبه در نشست با فرماندار دیر بر لزوم تسریع در تکمیل مجتمع فرهنگی، قرآنی شهرستان تاکید کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر نقش مؤسسات و خانههای قرآنی در نشر معارف اسلامی و فرهنگ دینی و انقلابی را مهم عنوان کرد و افزود: تکمیل و آغاز به کار مجتمع فرهنگی، قرآنی دیر گام بلندی در راستای ارتقای فرهنگ دینی شهرستان خواهد بود.
وی ضمن تقدیر از همدلی مسئولان استانی و شهرستانی و همچنین فرماندار دیر اظهار امیدواری کرد که با اختصاص اعتبار مناسب به مجتمع فرهنگی، قرآنی در حال ساخت این شهرستان, زمینه تکمیل و آغاز به فعالیت این مرکز فرهنگ اسلامی فراهم شود.
کریم علی حسنی فرماندار دیر نیز اظهار امیدواری کرد که به منظور تسریع در تکمیل پروژه، اعتبار مورد نیاز به منظور افتتاح در کوتاهترین بازه زمانی تزریق شود.
این نشست با حضور حجتالاسلام سیدابراهیم سعیدی رئیس اداره شهرستان دیّر برگزار شد و در حاشیه آن از مجتمع قرآنی در حال ساخت و همچنین ساختمان اداری اداره تبلیغات اسلامی بازدید به عمل آمد.
نظر شما