پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶

سرپرست سازمان صمت استان سمنان خبر داد:

آغاز طرح تشدید نظارت و بازرسی بر بازار خودرو استان سمنان

آغاز طرح تشدید نظارت و بازرسی بر بازار خودرو استان سمنان

سمنان- سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان با تأکید بر اینکه مقابله با محتکران و سودجویان در بازار خودرو در دستور کار است، گفت: طرح تشدید نظارت بر بازار خودرو در استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی تشنه دل پیش از ظهر سه‌شنبه در دومین جلسه کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی استان سمنان به میزبانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان ضمن اعلام هشدار جدی به مالکان انبارها و نمایندگی‌ها درباره احتکار خودرو اظهار داشت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر بازار خودرو در استان اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کاهش التهاب بازار مهم‌ترین رویکرد این سازمان در راستای اجرای این طرح نظارتی است، افزود: صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و جلوگیری از دپوی خودروهای خریداری‌شده از دیگر اهدافی است که در این راستا دنبال می‌شود.

پذیرش خودرو بدون پلاک در پارکینگ‌ها جرم تلقی می‌شود

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه هرگونه اختصاص فضا برای احتکار و دپوی خودرو جرم است، خاطرنشان کرد: در صورت وجود و رؤیت خودروهای فاقد پلاک به‌عنوان دپو و احتکار تلقی می‌شود و به‌عنوان معاونت و شراکت در تخلف به مراجع تعزیری معرفی خواهند شد.

تشنه دل با تأکید بر اینکه بازار خودرو زیر ذره‌بین بازرسان سازمان صمت استان سمنان قرار دارد، تصریح کرد: هرگونه تحویل خودرو به خریداران منوط به الصاق پلاک بر روی خودرو است و پذیرش خودرو در پارکینگ‌ها و انبارها بدون پلاک جرم تلقی می‌شود.

وی با اشاره به‌ضرورت همیاری و همکاری آحاد مردم در اجرای این طرح بیان کرد: در صورت مشاهده دپوی خودرو صفرکیلومتر و بدون پلاک در پارکینگ‌ها و حاشیه شهر مراتب را به شماره ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گزارش دهند.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تأکید کرد: نمایندگی‌ها نیز از تحویل خودروی بدون پلاک و یا تحویل دستی پلاک به خریداران خودداری کنند.

کد خبر 4940050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha