پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۳۹

"پروین اعتصامی" تابستان کلید می‌خورد

فیلم سینمایی "پروین اعتصامی" به کارگردانی فریدون حسن‌پور اواسط تیرماه آینده در تهران کلید می‌خورد.

حسن پور درباره شکل گیری و ساخت فیلم "پروین اعتصامی" به خبرنگار مهر گفت: "پرداختن به زندگی پروین اعتصامی می تواند از جهاتی سخت باشد. زیرا او در کانون توجه محافل ادبی و هنری قرار دارد و به همین دلیل باید به زندگی او در حیطه شعر و ادب به درستی پرداخت تا فیلم برای مخاطب جذاب باشد."

سازنده "تعطیلات تابستانی" در مورد انتخاب عوامل و زمان بندی تولید فیلم گفت: "تا به حال حضور شقایق فراهانی در نقش پروین اعتصامی، نادر معصومی به عنوان فیلمبردار و علی لدنی به عنوان تهیه کننده قطعی شده و بقیه عوامل تا اواخر خردادماه انتخاب می شوند. فیلمبرداری در 45 جلسه در تهران، کرمانشاه و شمال انجام خواهد شد."

آخرین ساخته سینمایی فریدون حسن پور "بالاتر از آسمان" اثری معناگرایانه با پسزمینه دفاع مقدس است. فیلم روایتگر داستان پزشکی آزاده است که در دهکده ای دورافتاده به مردم خدمت می کنند. شاهرخ فروتنیان و فاطمه نوری بازیگران اصلی "بالاتر از آسمان" هستند.

کد خبر 494065

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha