پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸

معاون علوم پزشکی شیراز خبر داد؛

افزایش ناگهانی مبتلایان به کرونا در فارس/ شناسایی ۱۵۲ بیمار جدید

افزایش ناگهانی مبتلایان به کرونا در فارس/ شناسایی ۱۵۲ بیمار جدید

شیراز _ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته را نشان از عدم توجه مردم به نکات ایمنی در استان فارس اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکترعبدالرسول همتی بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران، گفت: در استان فارس از ابتدای شیوع کرونا تا کنون، بیش از ۹۶ هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده است.

وی اظهار کرد: از ۱ هزار و ۶۷۹ نمونه ارسالی به آزمایشگاه‌های تشخیص کووید ۱۹ استان، ۱۵۲ نمونه مثبت اعلام شد که با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به ۶ هزار و ۳۹۷ نفر رسیده است.

وی افزود: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی در استان بر اثر ابتلاء به کرونا گزارش نشده است و مجموع جانباختگان بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان ۱۱۳ نفر است.

دکتر همتی بیان کرد: تاکنون پنج هزار و ۵۷۷ نفر از مبتلایان بستری شده در بیمارستان و ایزوله خانگی، سلامتی خود را به دست آورده و بهبود یافته‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه افزایش ناگهانی موارد ابتلا به کرونا در استان، نشانگر بی توجهی برخی نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی است تاکید کرد: برای غلبه بر بیماری کووید ۱۹، رعایت فاصله در روابط اجتماعی، شست و شوی مرتب و منظم دست، استفاده از ماسک و پرهیز از ترددهای غیرضرور، الزامی است.

کد خبر 4941453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha