به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدرضا آمویی اظهار داشت: پس از اعلام پاسگاه انتظامی پلنگانه مبنی بر یک مورد قتل در روستای "ترکه علیا" شهرستان جوانرود، کاراگاهان پلیس آگاهی و مأموران کلانتری ۱۱ رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: مأموران پس از حضور در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود و در تحقیقات صورت گرفته دریافتند که زن ۵۵ ساله به دست همسر ۶۰ ساله خود هدف اصابت گلوله قرار گرفته است.
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در گام بعدی مأموران با حضور در محل سکونت این زوج علاوه بر دستگیری عامل تیراندازی، یک قبضه سلاح بادی که بوسیله آن تیراندازی شده را کشف کردند.
این مسئول ادامه داد: فرد دستگیر شده همان ابتدا به جرم خود مبنی بر تیراندازی اعتراف و عنوان کرد تنها از سر شوخی و به گمان اینکه اسلحه خالی است آن را به سوی همسرش نشانه گرفته و شلیک کرده است.
وی با ابراز تأسف از وقوع این حادثه، تصریح کرد: طبق اظهارات این فرد، وی هرگز گمان نمی کرده که در در داخل اسلحه گلولهای باشد و تنها به قصد مزاح اسلحه را به سمت همسرش گرفته و ماشه را چکانده است.
سرهنگ آمویی در پایان و با تاکید بر اینکه انجام چنین اعمالی گاهی اوقات عواقب جبران ناپذیری به همراه دارد، گفت: حتی با اسلحه خالی نیز نباید شوخی کرد چرا که ممکن است اتفاقی نظیر این حادثه رخ دهد.
نظر شما