پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۱۶

معاون امور مجلس و استان‌های صدا و سیما:

تولید بر پایه پژوهش شعار جشنواره مراکز استانی صدا و سیماست

تولید بر پایه پژوهش شعار جشنواره مراکز استانی صدا و سیماست

شعار جشنواره امسال تولیدات مراکز استانی صدا و سیما تولید بر پایه پژوهش است، به همین دلیل امسال آثاری در جشنواره پذیرفته شدند که شناسنامه پژوهشی دارند و این نقطه عطف جشنواره است.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری پانزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها صبح امروز با حضور علی دارابی معاون مجلس و استان‌های صدا و سیما، سالمی نیک دبیر جشنواره، موسوی‌زاده مسئول کمیته سیما، نجفی مسئول کمیته رادیو و اصحاب رسانه در ساختمان اداری سازمان برگزار شد.

دارابی در این نشست با اشاره به زمان برگزاری جشنواره مراکز استان‌ها گفت: "جشنواره پانزدهم با مشارکت استانداری مازندران از 21 تا 24 خرداد در استان مازندران شهرستان محمودآباد برگزار می‌شود. شعار جشنواره امسال تولید بر پایه پژوهش است، به همین دلیل امسال آثاری را پذیرفتیم که دارای شناسنامه پژوهشی باشند. همچنین برای توجه به کیفی سازی برنامه‌سازی مراکز 277 دوره کاربردی در مراکز برگزار کرده و شاهد رشد خوبی هم در آثار بوده‌ایم."

وی در ادامه افزود: "در جشنواره امسال از دو تن از هنرمندان بزرگ تجلیل خواهیم کرد. جشنواره مراکز سه بخش اصلی، جنبی و ویژه دارد. در بخش ویژه به موضوعاتی چون زن و خانواده، بهداشت و سلامت، فرهنگ ایثار، جوانان، منابع طبیعی، انقلاب، کارآفرینی، اشتغال، سوادآزمویی و ... توجه کرده‌ایم. 77 نفر از کارشناسان و صاحب‌نظران در کمیته انتخاب آثار حضور داشتند و از فروردین ماه کار خود را آغاز کردند و بعد از انتخاب آثار را در اختیار 43 نفر از داوران صاحبنام قرار دادند."

معاون امور مجلس و استان‌ها با تاکید بر اینکه جشنواره مراکز استان از بزرگترین و فراگیرترین رویدادهای صدا و سیماست، خاطرنشان ساخت: "همین امر منجر به رقابت میان هنرمندان می‌شود که نقش اصلی را ایفا می‌کنند. در بخش داوری آثار سیما داود رشیدی به عنوان داور بعد از دیدن آثار اشاره کرد کارهای فاخری از مراکز دیده که برایش تازگی داشته است. آشنایی با ظرفیت برنامه‌سازان مراکز و استانداردسازی تولیدات از دستاوردهای جشنواره محسوب می‌شود. در طول برگزاری جشنواره کارگاه‌ آموزشی برگزار می‌شود. آثار جشنواره در پنج بخش خبر، سیما، صدا، موسیقی و تحقیقات ارائه شده است."

دارابی اشاره کرد: "در سیما چهار هزار و 495 اثر در طبقات مختلف ارسال شده بود که نسبت به سال گذشته 50 درصد رشد داشتیم. در بخش سیما داورانی چون دکتر ضابطی جهرمی، دکتر فنائیان، ابوالقاسم طالبی، دکتر شاه‌حسینی و ... آثار را داوری کردند. در بخش صدا 731 اثر ارسال شد که نسبت به دوره گذشته 100 درصد رشد داشت. در بخش موسیقی هم 205 اثر در آیتم‌های مختلف ارائه شد. 222 اثر هم برای بخش تحقیقات فرستاده شد که با رشد 43 درصدی نسبت به سال گذشته رو به رو بودیم. 650 اثر هم در بخش خبر ارسال شد که 50 درصد رشد داشتیم."

وی با اشاره به اینکه جشنواره مراکز استان‌ها رقابت خوبی به وجود آورده، گفت: "سعی کردیم به بخش آموزش هم توجه کنیم تا کیفیت آثار بالا برود. سال 85 حدود 100 هزار ساعت برنامه تولیدی در رادیوهای مراکز داشتیم که تعداد زیادی از رادیوهای سراسری پخش شد. همچنین در سیما 30 هزار ساعت برنامه تولیدی داشتیم. سال گذشته معاونت امور مجلس و استان‌ها رکوردی داشت که بیش از 25 سریال داستانی، مستند و ... از شبکه‌های سراسری پخش شد. همچنین در ساعات پربیننده قبل از اخبار ساعت 14، 21 و 22 تولیدات مراکز استان‌ها پخش شده است."

معاون امور مجلس و استان‌ها ادامه داد: "دکتر احمدی‌نژاد و هیئت دولت 28 سفر استانی داشتند که شبکه‌های استانی دو هزار و 352 ساعت برنامه را اختصاص به سفر ایشان و دیدارها و گفتگوها دادند. ستاد پیگیری اصل 44 قانون اساسی که مقام معظم رهبری دستور داده‌اند با مسئولیت آقای ضرغامی و ستاد انتخابات مجلس هم در صدا و سیما تشکیل شده است. سیاست‌های رسانه ملی مبتنی بر اطلاع رسانی مناسب و شفاف، دعوت و تلاش برای حضور گسترده مردم، حفظ بی‌طرفی رسانه و تلاش برای استمرار سیاست چندصدایی است."

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که بعد از جشنواره چه حمایت‌هایی از برنامه‌سازان برگزیده به ویژه در حوزه انیمیشن خواهید کرد، گفت: "ما اعلام کرده‌ایم حمایت خواهیم کرد. سال گذشته موفق شدیم بیش از 40 ساعت کار انیمیشن را سامان دهیم و سعی کردیم آثار از شبکه‌های سراسری پخش شوند. علاوه بر آن توجه کردیم تا آثار رنگ و بوی محلی داشته باشند."

دارابی درباره اینکه معمولاً آثار مراکز که از شبکه‌های سراسری پخش می‌شود رنگ و بوی محلی ندارند، خاطرنشان ساخت: "بله، من هم با شما موافقم. ما از سال گذشته سعی کرده‌ایم این مسئله را اصلاح کنیم، به همین دلیل آموزش را سرلوحه کار قرار داده‌ایم تا کارها از هنرپیشگان گرفته تا قصه بومی باشد."

معاون امور مجلس و استان‌ها در پایان گفت: "چندی است عصرهای جمعه تولیدات ایرانی پخش می‌شود، بخشی از فیلم‌ها از تولیدات ماست. علاوه بر آن سعی کرده‌ایم نرخ برنامه‌سازی در استان‌ها را که با برنامه‌سازی در مرکز کشور تفاوت دارد، کمتر کنیم."

کد خبر 494259

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha