پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنندج:

تجمع های غیر ضروری مردمی مهمترین عامل شیوع کرونا در سنندج است

تجمع های غیر ضروری مردمی مهمترین عامل شیوع کرونا در سنندج است

سنندج - رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنندج افزایش تجمع‌های غیرضروری مردمی در مناطق مختلف را از جمله مهمترین عوامل شیوع ویروس کرونا در این شهر اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جهانبخش یوسفی ظهر امروز یکشنبه در جلسه اتاق رسانه ستاد مقابله با کرونا استان کردستان، اظهار کرد: بررسی شمار مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان سنندج نشان می‌دهد که ما وارد پیک جدیدی از این بیماری شده و به همین دلیل نیاز است که مردم تمامی پروتکل‌های بهداشتی را به صورت ویژه رعایت کنند.

وی ضمن ارائه گزارش کاملی در خصوص رشد و شیوع ویروس کرونا در شهرستان سنندج، گفت: تلاش در راستای مقابله عملی با ویروس کرونا یکی از نیازهای جدی در شرایط فعلی در شهر سنندج است و به همین دلیل از همه اقشار جامع انتظار می‌رود که در این راستا مشارکت و همکاری بهتری داشته باشند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنندج ضمن تاکید بر تمامی مسائل بهداشتی از سوی مردم، عنوان کرد: زدن ماسک، شستن مداوم دست‌ها، رعایت فاصله اجتماعی و فیزیکی در سطح شهر، جلوگیری از تجمعات به ویژه در مراسمات عروسی و عزاها و همچنین عدم شرکت در مهمانی‌های گسترده خانوادگی و جشن تولدها جزو مهمترین راههای جلوگیری از شیوع کرونا است.

یوسفی اظهار داشت: بعضی از مناطق شهر سنندج به دلیل تجمعات بیش از حد مردم در محدودهای اندک و عدم رعایت فاصله فیزیکی بسیار آلوده است.

شماری از اعضای حاضر در این جلسه به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی به مردم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی پرداختند.

کد خبر 4943744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha