سید حسن قاضی عسگر در گفت و گو با خبرنگار مهر به مناسبت روز جهانی صنایع دستی اظهار داشت: استان اصفهان با ۱۹۹ رشته صنایع دستی و بالغ بر ۶۰ هزار هنرمند در کشور پیشتاز است.
وی با اشاره به انتقال «میز کشوری صادرات صنایع دستی» به استان اصفهان گفت: با توجه به جایگاه استان اصفهان در حوزه صنایع دستی، این استان به عنوان کانون اصلی فعالیت میز کشوری صادرات صنایع دستی انتخاب شد تا فعالیتهای کشوری در این حوزه پیگیری و اجرایی شود، در واقع احداث کارگوترمینال و تسهیل فرایند پستی در سال گذشته تحقق اهداف میز کشوری صادرات صنایع دستی را تسریع کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اعلام اینکه از سال گذشته پیگیریهای جدی جهت برگزاری گالری هنرهای فاخر در استان اصفهان انجام شده است، تصریح کرد: با تأسیس این گالری میتوان حراجهای بین المللی در استان اصفهان برگزار کرد تا صادرات در این بخش تقویت شود.
هنرمندان صنایع دستی متناسب با جامعه هدف هنرنمایی کنند
وی با توصیه به شناخت بازارهای هدف توسط هنرمندان عرصه صنایع دستی اذعان داشت: لازم است فعالان صنایع دستی طراحی خود را با ذائقه جامعه هدف متناسب کنند. اگرچه در صنعت بسته بندی صنایع دستی با ورود بخش خصوصی اقدامات خوبی انجام شده است اما توسعه این صنعت در سطح بین المللی نیاز به بخشهای تخصصی و حرفه ای دارد تا بتوان تولید ناخالص داخلی را افزایش داد.
قاضی عسگر میزان تولید ناخالص داخلی از صنایع دستی را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان مربوط دانست و افزود: در سال جهش تولید صنایع دستی میتواند با اشتغالزایی و ایجاد صنعتی سبز موجب رونق در اقتصاد استان و کشور شود.
نظر شما